Εως τις 10 το βράδυ θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα στην Αλεξανδρούπολη - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Εως τις 10 το βράδυ θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα στην Αλεξανδρούπολη

Εως τις 10 το βράδυ θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα στην Αλεξανδρούπολη

Εγκρίθηκε με 5 ψήφους υπέρ και 2 ψήφους κατά, το αίτημα του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης προς την αρμόδια επιτροπή Ανάπτυξης της Περιφέρειας ΑΜΘ, για την παράταση του ωραρίου λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων του κέντρου, από 1η Ιουνίου ως 31 Αυγούστου, τις ημέρες Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή ως τις 10 το βράδυ (εφόσον ανοίγουν από τις 19:00).

Το συγκεκριμένο ωράριο είχε ισχύσει και πέρσι και είχε θετικά αποτελέσματα για την αγορά, αφού ο κόσμος, λόγω υψηλών θερμοκρασιών και θάλασσας προτιμά να κατεβαίνει αργότερα στα καταστήματα.

Οι οδοί όπου θα εφαρμοστεί το διευρυμένο ωράριο είναι:

Οι οδοί Ιωακείμ Καβύρη από την Λεωφόρο Δημοκρατίας έως το ύψος της οδού Ηρακλείου και 14ης Μαίου από την Λεωφόρο Δημοκρατίας έως το ύψος της οδού Ηρακλείου, περιλαμβάνοντας και όλες τις ενδιάμεσες οδούς Ικτίνου, Περικλέους,

Πατριάρχου Κυρίλλου, Ανδριανουπόλεως, Εθνικής Αντιστάσεως, Φυλής, Ανατ. Θράκης, Βιζβίζη, Αίνου, Κων. Παλαιολόγου και Βενιζέλου καθώς επίσης και της οδού Λ. Δημοκρατίας από το ύψος της οδού Νικ. Φωκά έως της οδού Τζαβέλα, συμπεριλαμβάνοντας και όλες τις ενδιάμεσες οδούς Ψαρών, Σουλίου, Μεσολογγίου, Μιαούλη, Μπότσαρη, Μπουμπουλίνας Κύπρου, Διάκου, Κουντουριώτου και τις κάθετες οδούς σε αυτές όπως Ειρήνης και Δικαστηρίων.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et