Yunanistan Survivor finali Batı Trakya’da yapılabilir! - Azınlıkça
Ειδήσεις

Yunanistan Survivor finali Batı Trakya’da yapılabilir!

Yunanistan Survivor finali Batı Trakya’da yapılabilir!

Yunanistan Survivor finalinin Batı Trakya’da yapılma ihtimali bulunuyor.

SKAI televizyonu tarafından yayınlanan ve büyük ilgiyle takip edilen programın yapımcıları finalin Batı Trakya’nın Evros iline bağlı Samothraki (Semadirek) adasında gerçekleştirilmesi ihtimalini inceliyor.

Gazeteci Stavros Apostolidis Status 94.2 radyosuna yaptığı açıklamalarda Survivor yapımcılarının Doğu Makedonya – Trakya Eyalet Başkanlığı ile iletişime geçtiğini ifade etti. Bu gelişme Eyalet Başkanlığı yetkilileri tarafından da doğrulanırken, yapımcıların kendilerinden yaklaşık 600 oda temin edilmesini talep ettiğini kaydettiler.

Thrakisports.gr sitesinin haberine göre aynı kaynaklar resmi açıklama yapmaktan kaçınırken, yakın zamanda Eyalet Başkanı Hristos Metios’un konuyla ilgili açıklama yapmasının beklendiğini aktardılar.

Samothraki Belediye Başkanı Meclis Üyesi Panayotis Papas da konuyla ilgili yaptığı açıklamada bu gelişmenin adanın tanıtımı açısından oldukça önemli olduğunu, Azınlıkça’daki habere göre benzer tekliflerin kendilerine daha önceki yıllarda da yapıldığını, ancak o dönemlerde belediyenin otel masraflarını karşılayacak ekonomik güce sahip olmadığını dile getirdi.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et