Στη Θράκη μπορεί να γίνει ο τελικός του Survivor - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Στη Θράκη μπορεί να γίνει ο τελικός του Survivor

Στη Θράκη μπορεί να γίνει ο τελικός του Survivor

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να διεξαχθεί ο τελικός του SURVIVOR στην Θράκη. 

Την πραγματοποίηση του τελικού στη Σαμοθράκη εξετάζει η παραγωγή του συγκεκριμένου τηλεοπτικού προγράμματος που προβάλλεται από τον ΣΚΑΪ και έχει σαρώσει στις θεαματικότητες, καταγράφοντας τεσράστια ποσοστά τηλεθέασης που ξεπερνούν και το 70%.

Όπως αποκάλυψε σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό STATUS 94.2 ο δημοσιογράφος Σταύρος Αποστολίδης που είχε… ρίξει την ιδέα πριν από λίγο καιρό και το evros-news.gr σας είχε ενημερώσει, έγιναν ήδη επαφές της παραγωγής του SURVIVOR με  την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Το γεγονός επιβεβαίωσαν στον ραδιοφωνικό σταθμό στελέχη της Περιφέρειας με τους οποίους ήρθαν σε επαφή οι τηλεοπτικοί παραγωγοί  και ζήτησαν την εξασφάλιση περίπου 600 δωματίων.

Οι ίδιες πηγές αρνήθηκαν να κάνουν οποιαδήποτε επίσημη δήλωση και είπαν ότι σύντομα θα τοποθετηθεί ο ίδιος ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος για το  θέμα. Φαίνεται όμως ότι το ενδεχόμενο της φιλοξενίας του πετυχημένου reality έρχεται πιο κοντά για το νησί της Θράκης.

 Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της Σαμοθράκης Παναγιώτης Παπάς, είπε σήμερα στον STATUS radio,  ότι η ιδέα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα για την αποτελεσματική τουριστική προβολή του νησιού και αποκάλυψε ότι αντίστοιχη πρόταση είχε υποβληθεί και κατά το παρελθόν επί θητείας Γιώργου Χανού, όμως ο Δήμος δεν είχε την οικονομική δυνατότητα για να καλύψει το κόστος των δωματίων που έπρεπε να δεσμευτούν.
thrakisports.gr

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.