Κουρουμπλής: ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ θα πάμε μέχρι τέλους - Azınlıkça
Ειδήσεις

Κουρουμπλής: ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ θα πάμε μέχρι τέλους

Κουρουμπλής: ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ θα πάμε μέχρι τέλους

Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για νέα μέτρα, τόνισε ο υπουργός Ναυτιλίας μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό “parapolitika 90,1” σημειώνοντας παράλληλα πως οι δανειστές αντιμετωπίζουν τη χώρα με ακατανόητο τρόπο.

Ειδικότερα, ο κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής υπογράμμισε ότι τα μέτρα που θα έρθουν στη Βουλή θα ψηφιστούν χωρίς απώλειες, εκτιμώντας ότι δεν θα εκφράσει αντιρρήσεις ούτε ο Νίκος Φίλης.

Σημείωσε μάλιστα πως “οι αποστασίες τελείωσαν. Είμαστε όλοι μαζί -η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και η ΚΟ των ΑΝΕΛ- ομάδα αυτοκτονίας και θα πάμε έως το 2019. Και θα τις πάρουμε και τις εκλογές τότε” και πρόσθεσε ότι “οι βουλευτές της κυβέρνησης είναι σαμουράι”.

Παράλληλα επεσήμανε ότι μέχρι το 2019 η κυβέρνηση θα έχει καταφέρει πολλά πράγματα που ο λαός θα εκτιμήσει, ενώ για τον Πάνο Καμμένο είπε:

“Ο Καμμένος μας φέρθηκε εξαιρετικά. “Μέσα στο υπουργικό συμβούλιο ο Καμμένος είπε ότι μαζί ανεβήκαμε μαζί θα πέσουμε” αποκάλυψε.

Τέλος για την Τουρκία ο κ. Κουρουμπλής τόνισε ότι η Τουρκία είναι σε νευρική κατάσταση λόγω του δημοψηφίσματος αλλά δεν συμφέρει την Ελλάδα εν όψει καλοκαιριού να υπάρχουν υψηλοί τόνοι.

“Δεν νομίζω ότι θα επιχειρήσουν οι Τούρκοι θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο” ανέφερε.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.