Kurublis: SYRIZA ve ANEL olarak sonuna kadar gideceğiz - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Kurublis: SYRIZA ve ANEL olarak sonuna kadar gideceğiz

Kurublis: SYRIZA ve ANEL olarak sonuna kadar gideceğiz

Denizcilik Bakanı Panayotis Kurublis “parapolitika 90,1” radyosuna yaptığı açıklamada parlamentoya gelecek önlemleri hiçbir fire vermeden geçireceklerini ifade etti.

Yeni önlemlere yer olmadığını ve kreditörlerin Yunanistan’a anlaşılmaz bir şekilde muamele yaptığını dile getiren Kurublis “Dönekler kalmadı. Hepimiz, gerek SYRIZA gerekse de ANEL parlamento grubu, intihar grubuyuz ve 2019’a kadar gideceğiz. O zaman yapılacak seçimleri de kazanacağız” dedi ve iktidar milletvekillerini samuraya benzetti.

2019 yılına kadar hükümetin birçok şeyi başaracağını ve halkın buna değer vereceğini ifade eden Kurublis, ANEL Partisi Genel Başkanı Panos Kammenos hakkında ise “Kammenos bize mükemmel davrandı. Bakanlar kurulu toplantısında Kammenos ‘birlikte çıktık, birlikte düşeceğiz’ dedi” şeklinde konuştu.

Türkiye ile ilgili olarak ise Denizcilik Bakanı Kurublis “Referandum nedeniyle Türkiye gergin durumda. Ancak yaz öncesi gerginliğin yüksek olması Yunanistan’ın çıkarına değil. Türklerin Ege’de sıcak olay çıkarmaya teşebbüs edeceklerini düşünmüyorum” dedi.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et