Συμμετείχαν στην εκδήλωση της ΝΔ στην Ξάνθη - Azınlıkça
Ειδήσεις

Συμμετείχαν στην εκδήλωση της ΝΔ στην Ξάνθη

Συμμετείχαν στην εκδήλωση της ΝΔ στην Ξάνθη

Στο Ξενοδοχείο Z-Palace της Ξάνθης την Κυριακή 5 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η πολιτική εκδήλωση της ΔΗΜΤΟ της ΝΕ στην Ξάνθη με θέμα« Νέα Δημοκρατία Ξεκίνημα Αλήθειας και Ελπίδας για την Ελλάδα. Μεταναστευτική Πολιτική σε συνδυασμό με τα Ανθρώπινα Δικαιώματα » .

Ομιλητές ήταν ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης , πρώην Υπουργός και Τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής ΝΔ και ο Νίκος Παναγιωτόπουλος , πρώην Υπουργός και Τομεάρχης Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Βουλευτής Καβάλας.

Σύντομο χαιρετισμό πραγματοποίησε και ο γραμματέας της ΝΔ Λ. Αυγενάκης που παραβρέθηκε στην εκδήλωση.

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος Τομεάρχης Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων άσκησε δριμύτατη κριτική για την πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση τόνισε δε ,ότι η πρώην Κνίτες είναι αδυνάτων να υλοποιήσουν ιδιωτικοποίησης και ότι η φιλοσοφία της κυβέρνησης είναι ισοπέδωση της κατάστασης προς τα κάτω και ισότητα στην φτώχεια και όχι στην δημιουργία επιχειρηματικών ευκαιριών .

Στο θέμα της μεταναστευτικές πολίτικης τόνισε η οποίες πρωτοβουλίες πρέπει να γίνονται με την συναίνεση της κοινωνίας ,το οποίο όμως λόγο της κρίσης δεν υπάρχει.

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης , Τομέαρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής ΝΔ στην ομιλία του, επίσης άσκησε δριμύτατη κριτική για την πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση, τόνισε ότι πριν αναλάβει η τωρινή κυβέρνηση η μεταναστευτικές ροές ήταν περίπου 40 χιλιάδες τον χρόνο στην Ελλάδα και με της πολιτικές της κυβέρνησης έφτασαν στο 1 εκατομμύριο.

Επίσης τόνισε ότι η Τουρκία τηρεί την δέσμευση της με την συμφωνία που έκανε με την Ευρωπαϊκή Ένωση για τις μεταναστευτικές ροές δεν την τήρησε όμως η Ευρωπαϊκή Ένωση και δεν έδωσε την βίζα για τους Τούρκους πολίτες αλλά μοναχά τα χρήματα που συμφωνηθήκαν και για αυτό τον λόγο ο Ερντογάν δεν θα αξιοποίηση το μεταναστευτικό αλλά φοβάται της ροές μεταναστών από τον Έβρο που δεν συμπεριλαμβάνονται στην συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Για την συντήρηση του πολεμικού κλίματος με την Τουρκία από την πλευρά της κυβέρνησης και των ΜΜΕ επισήμανε ότι έπρεπε να είχαμε μάθει, από την κρίση των Ιμίων ,που μας οδήγησε στο μεγαλύτερο εξοπλιστικό πρόγραμμα στην νεότερη ιστορία της Ελλάδας ,με έναν υπουργό για μίζες να είναι στη φυλακή και όλες η σύμβασης εκείνης της εποχής να είναι υπό προκαταρκτική εξέταση με οσμές απίστευτης οικονομικής κατάχρησης του δημόσιου χρήματος για προσωπικού πλουτισμού και να μην τσιμπάμε τόσο εύκολα και να μην παίζουμε με τη φωτιά των τεχνιτών κρίσεων στο Αιγαίο που μπορούν να γίνουν εύκολα ανεξέλεγκτα και μπορούν να οδηγήσουν την Ελλάδα σε περιπέτειες.

Πηγή: ΕΡΤ Κομοτηνής

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.