Έκκληση Δήμου Κομοτηνής για καθαριότητα - Azınlıkça
Ειδήσεις

Έκκληση Δήμου Κομοτηνής για καθαριότητα

Έκκληση Δήμου Κομοτηνής  για καθαριότητα

Ο Δήμος Κομοτηνής μέσω της Διεύθυνσης Καθαριότητας, Αποκομιδής και Ανακύκλωσης, απευθύνει έκκληση στους δημότες να εφαρμόζουν τον κανονισμό καθαριότητας μέχρις ότου ανακτήσει το προσωπικό της η υπηρεσία και αναλάβουν εργασία οι επιτυχόντες του σχετικού διαγωνισμού.

«Από τις 31 Μαρτίου το προσωπικό της Υπηρεσίας Καθαριότητας έχει μείνει με το 1/3 της δύναμής του, και οι νεοπροσληφθέντες αναμένεται να αναλάβουν καθήκοντα σε περίπου δέκα ημέρες (όχι με υπαιτιότητα του Δήμου αλλά της Κεντρικής Διοίκησης)», αναφέρεται χαρακτηριστικά σε σχετική ανακοίνωση.

Το εναπομείναν προσωπικό, όλες αυτές τις μέρες αλλά και τις επόμενες, καταβάλει υπεράνθρωπες προσπάθειες να κρατήσει καθαρή την πόλη και τους οικισμούς της, πολλές φορές και εκτός ωραρίου και με διπλή βάρδια.

Για τους παραπάνω λόγους ο Δήμος Κομοτηνής ζητά για μία ακόμη φορά την κατανόηση των δημοτών και τη συνεργασία τους ώστε να περάσει το χρονικό διάστημα που θα επανέλθει η κανονικότητα στην Υπηρεσία χωρίς κανένα πρόβλημα.

Αυτό μπορεί να γίνει ελέγχοντας ο κάθε δημότης την απόθεση των απορριμμάτων του σε τακτά χρονικά διαστήματα και τηρώντας τον κανονισμό καθαριότητας.

Οι πολίτες μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 2531022810 για να διευθετήσουν οποιοδήποτε σχετικό με την καθαριότητα πρόβλημα, «και είμαστε σίγουροι ότι από κοινού θα κρατήσουμε τον Δήμο μας καθαρό όπως αρμόζει σε μία πολιτισμένη κοινωνία», τονίζουν οι υπεύθυνοι της Υπηρεσίας Καθαριότητας.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et