Gümülcine Belediyesinden temizlik çağrısı - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Gümülcine Belediyesinden temizlik çağrısı

Gümülcine Belediyesinden temizlik çağrısı

Gümülcine (Komotini) Belediyesi Çevre Temizlik ve Geri Dönüşüm Dairesi temizlik ve çöpler konusunda vatandaşlara çağrıda bulundu.

Yapılan açıklamada “gerekli personele kavuşana dek vatandaşların temizlik kurallarına harfiyen riayet etmeleri” istendi. Açıklamada “31 Mart’tan itibaren Temizlik Dairesi kadrosunun üçte biriyle kaldı. Yeni istihdam edilen personelin yaklaşık 10 gün içerisinde işe başlaması bekleniyor (bunun sorumlusu Belediye değil, Merkezî İdaredir)” denildi.

Temizlik Dairesi personelinin tüm bu süre zarfında şehri ve mahalleleri tutmak için büyük efor sarf ettiği, çifte vardiya çalıştığı belirtildi.

Bu nedenle bir kez daha vatandaşların anlayışlı davranması istenirken, vatandaşlardan çöplerini makul sıklıkla çöp bidonlarına atmaları, her zaman çöplerini poşetlere koyarak atmaları, daha önce belediye ile iletişime geçmeden dal, ot v.s. gibi büyük cisimleri çöp bidonlarına atmamaları istendi.

Temizlik konusunda sorun yaşayan Gümülcinelilerin 25310 22810 numaralı telefondan yetkililere ulaşabileceği ifade edildi.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et