Gümülcine’de ilginç kovalamaca! Göçmen taciri kaçtı, polis kovaladı - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Gümülcine’de ilginç kovalamaca! Göçmen taciri kaçtı, polis kovaladı

Gümülcine’de ilginç kovalamaca! Göçmen taciri kaçtı, polis kovaladı

Rodop Emniyet Müdürlüğüne bağlı Şapçı (Sapes) Sınır Polisinin 12 Nisan Perşembe günü üç kaçak göçmen tacirini tutukladığı belirtildi.

34, 38 ve 48 yaşlarında oldukları belirlenen zanlıların Pakistan ve Bangladeş vatandaşı 12 yasadışı göçmeni Yunanistan’a soktuğu belirlendi.

34 ve 48 yaşlarındaki faillerin içinde bulunduğu aracın polis denetimlerine karşı önlem almak amacıyla önden gittiği, arkadan gelen ve 38 yaşındaki failin kullandığı araçta ise 12 kaçak göçmenin bulunduğu kaydedildi.

Egnatia otobanına paralel Dedeağaç-Gümülcine yolu üzerinde hareket eden iki aracı belirleyen polis, araçları durdurmaya çalıştı. 34 yaşındaki failin kullandığı otomobil dururken, kaçak göçmenlerin bulunduğu ve 38 yaşındaki göçmen tacirinin kullandığı araç ise dur ihtarına uymadı ve sürat yapmayı başladı.

Kafkasköy’e (Thrilorio) ulaşan 38 yaşındaki fail, burada direksiyon hakimiyetini kaybetti ve trafik lambasına çarptı. Çarpma sonrası kimse yaralamazken, kaçak göçmen taciri yaya olarak kaçmaya çalışsa da kısa sürede polisler tarafından etkisiz hale getirilerek yakalandı.

Polisin iki araca ve faillerin üzerinde çıkan 480 euro paraya el koyduğu kaydedildi.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et