Κίνδυνος πλημμύρας και προβλήματα στον Ήφαιστο! - Azınlıkça
Ειδήσεις

Κίνδυνος πλημμύρας και προβλήματα στον Ήφαιστο!

Κίνδυνος πλημμύρας και προβλήματα στον Ήφαιστο!

Προβλήματα στον οικισμό Ηφαίστου του Δήμου Κομοτηνής προκάλεσε η χτεσινή έντονη βροχόπτωση.

Το ποτάμι που διέρχεται δίπλα από τον οικισμό φούσκωσε και βρήκε δίοδο σε παρακείμενα χωράφια απειλώντας σπίτια, στάβλους με ζώα. Η γέφυρα που περνάει κάτω από τον δρόμο έφραξε λόγω φερτών υλικών.

Οι κάτοικοι ήταν αγανακτισμένοι. Σύμφωνα με τον Χρόνο η παρέμβαση του Δήμου ήταν άμεση. Επί τόπου ήταν ο υπεύθυνος πολιτικής προστασίας Θέμης Τζενετίδης συντονίζοντας τις ενέργειες που απαιτούνταν για μην υπάρξουν σοβαρότερα προβλήματα. Με ένα αποφρακτικό έγιναν εργασιες κάτω απο τη γέφυρα για να απομακρυνθούν οι φερτές ύλες ενώ μηχάνημα του Δήμου εργάζεται μέσα στο ποτάμι για να δημιουργήσει δίοδο για να φύγει το νερό.

Οι κάτοικοι παρακολουθούν τις εργασιες και ζητούν μια μόνιμη παρέμβαση στον οικισμό τους, αφού σχεδόν μετά από κάθε νεροποντή αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα.

Ο κάτοικος του Ηφαίστου Χουσεΐν Χουσεΐν, ο οποίος έστειλε τις φωτογραφίες στο Αζινλίκτσα, δήλωσε τα εξής: «Εμείς όλο τον χρόνο περιγράψαμε το πρόβλημα μας στον δήμο, στην περιφέρεια. Πριν από 10 μέρες περίπου συναντηθήκαμε με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και με τους αιρετούς δημοτικούς συμβούλους της διοίκησης του Δήμος. Δυστυχώς δεν μας βοηθούν. Στις εκλογές μη διανοηθούν να έρθουν στον Ήφαιστο. Να βοηθήσουν και εμάς, και εμείς είμαστε άνθρωποι. Κατάλαβαν τι εννοούμε, ευχαριστώ».

 

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et