Διαφωνία μεταξύ Ξανθιωτών και Κομοτηναίων για το καρναβάλι! - Azınlıkça
Ειδήσεις

Διαφωνία μεταξύ Ξανθιωτών και Κομοτηναίων για το καρναβάλι!

Διαφωνία μεταξύ Ξανθιωτών και Κομοτηναίων για το καρναβάλι!

Η καρναβαλική παρέλαση της Κομοτηνής που καθιερώθηκε πέρσι και πραγματοποιείται και φέτος συνεχίζει να ενοχλεί, όπως απέδειξε η πρόταση που διατυπώθηκε στην συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής του Καρναβαλιού Ξάνθης περί αποβολής του συλλόγου Trelacademy Κομοτηνής από την μεγάλη παρέλαση.

Όλα ανάγονται στη συνεργασία του συγκεκριμένου συλλόγου με τον Δήμο Κομοτηνής για τη διοργάνωση του kom-on-party με την στήριξη καρναβαλικών συλλόγων της Ξάνθης, του Έβρου και της Ροδόπης. Θυμίζουμε τις αντιδράσεις που είχε προκαλέσει ακόμα από πέρσι η κίνηση αυτή. Το θέμα συζητήθηκε χθες στην Οργανωτική επιτροπή των συλλόγων με τον Πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης Πασχάλης Λύρατζης να ξεκαθαρίζει ότι «όποιος σύλλογος κάνει παρέλαση στο καρναβάλι της Κομοτηνής, αυτομάτως θα αποβάλλεται». Ιδιαίτερα προσβλητικός ο πρόεδρος των ΘΑΜΥΡΙΣ Μιχάλης Ζαμπάρας, απευθυνόμενος στον πρόεδρο του συλλόγου Trelacademy Σταύρο Πάττα που ήταν παρών του είπε, «αν δεν ήμασταν εμείς δεν θα υπήρχατε εσείς. Και πέρυσι τα ίδια κάνατε και φέτος τα ίδια».

Το θέμα τελικά τέθηκε σε ψηφοφορία ύστερα από πρόταση του προέδρου Πασχάλη Λύρατζη προκειμένου να αποβάλλεται όποιος σύλλογος συμμετέχει στην παρέλαση της Κομοτηνής, με πρώτο τον Trelacademy Κομοτηνής και μάλιστα με φανερή ψηφοφορία κι όχι μυστική. Με ψήφους 17-10, η Οργανωτική Επιτροπή αποφάσισε να μην αποβάλλει από  την παρέλαση για φέτος τους Κομοτηναίους. – xronos.gr

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et