Kirazlı’ya düşen uçaktaki cesetler Hasan Recep’in yardımıyla bulundu - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Kirazlı’ya düşen uçaktaki cesetler Hasan Recep’in yardımıyla bulundu

Kirazlı’ya düşen uçaktaki cesetler Hasan Recep’in yardımıyla bulundu

Cuma akşamı Batı Trakya’nın Kirazlı (Kerasia) bölgesine düşen uçakta bulunan iki kişinin cesedi bir hayvan besicisi Hasan Recep’in yardımıyla bulundu.

Ukraynalı olduğu belirtilen biri erkek diğeri kadın iki kişiye ait cesetler gece 22.00 sularında itfaiye ekipleri tarafından bulundu. Önce enkazın yanında ilk cesede daha sonra da yakın mesafede bulunan ikinci cesede ulaşıldı.

ERT Komotini radyosuna konuşan Büyük Müsellim (Mega Pisto) köyünden Hasan Recep adlı hayvan besicisi, bahse konu uçağın düşmeden önce semalarda kulakları sağır eden bir ses çıkarttığını anlattı. “Hayvanlarım korktu ve sürü bir köşeye toplandı. Ben de çok korktum. Başımın üzerinde bir bomba patladı gibi oldu” ifadelerini kullanan Hasan Recep uçakta yaşanan patlamayı, uçağın düşüşünü ve kazayı gören ilk kişi oldu. Sürüsünü geride bırakan hayvan besicisi, 11 kilometre uzaklıktaki Susurköy’e (Sosti) giderek yetkililere durumu bildirdi.

Cesetlerin, Ukraynalı bir çifte ait olduğu kaydedildi. özel uçak 12.35 sularında Romanya’ya ulaşmak üzere Dedeağaç (Alexandroupoli) havaalanından havalanmıştı.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et