Anketten Başbakan Tsipras’ın inisiyatiflerine destek mesajı çıktı! İşte bahsedilen inisiyatifler - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Anketten Başbakan Tsipras’ın inisiyatiflerine destek mesajı çıktı! İşte bahsedilen inisiyatifler

Anketten Başbakan Tsipras’ın inisiyatiflerine destek mesajı çıktı! İşte bahsedilen inisiyatifler

Alco şirketinin gerçekleştirdiği son kamuoyu yoklamasına göre her iki Yunanlıdan biri Fransa Cumhurbaşkanı Emannuel Macron’un Yunanistan ziyaretini olumlu karşıladı.

News247.gr sitesi hesabına gerçekleştirilen ankete göre vatandaşların %60’ı Başbakan Aleksis Tsipras’ın Uluslararası Selanik Fuarında istihdamın desteklenmesine yönelik açıkladığı önlemleri desteklerken, %65’i Başbakanın girişimciliğin desteklenmesine yönelik açıklamalarını da olumlu buldu.

Hükümetin sosyal politikalarıyla ilgili olarak ise halkın %84’ü sigortasız vatandaşların sigorta ihtiyacının karışlanmasını desteklerken, kamu borcu nedeniyle suçüstü yakalama işleminin kaldırılmasını destekleyenlerin oranı %55, okullarda öğrencilere dağıtılan bedava yiyecekleri destekleyenlerin oranı %81, sosyal dayanışma gelirine pozitif bakanların oranı %70 olarak şekilleniyor.

Fransız lider Macron’un Yunanistan ziyareti %56’lık bir kesim tarafından olumlu karşılanırken, ankete katılanların %48’i Fransa Cumhurbaşkanının Atina ziyaretinin Fransızların Yunanistan’daki yatırımlarına katkı sağlayacağını düşünüyor.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et