Yuh! Park yeri için engelli vatandaşa saldırdı - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yuh! Park yeri için engelli vatandaşa saldırdı

Yuh! Park yeri için engelli vatandaşa saldırdı

Girit’in İraklio şehrinde bilinçsiz bir kadın şoför park yeri için engelli bir vatandaşı çocuklarının gözü önünde darp etti!

Bu üzücü olay İraklio’da bir süpermarket önünde yaşandı. Engelli bir vatandaş otomobilini süpermarket önünde engelliler için ayrılan özel park yerine park edecekti ki bir kadının birkaç saniye önce hakkı olmadığı halde aracını engellilere ayrılan yere park ettiğini gördü. Kadına nazikçe o yere park etme hakkının olmadığını söyleyince, kadın şoför engelli vatandaşa ironik bir şekilde kendisinin de engelli olduğunu söyledi.

Engelli vatandaş diretince terbiyesizliğinin dozunu arttıran kadın, otomobilin içinde bulunan çocuklarının gözü önünde engelli vatandaşa vurdu. Çocukların babalarının maruz kaldığı durum karşısında gözyaşlarına hakim olamadığı belirtilirken, engelli vatandaş karakola giderek şikayetçi oldu.

Daha sonra karakola gelen kadın yaptıklarından son derece pişman olduğunu belirterek özür diledi ve olay tatlıya bağlandı ama yaşanan olay kafalarda soru işaretleri bıraktı.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et