Μαχαίρωσε τον δήμαρχο και μετά πήγε να πιει καφέ - Azınlıkça
Ειδήσεις

Μαχαίρωσε τον δήμαρχο και μετά πήγε να πιει καφέ

Μαχαίρωσε τον δήμαρχο και μετά πήγε να πιει καφέ

Ο 35χρονος συμβασιούχος που επιτέθηκε χτες το μεσημέρι στο δήμαρχο Ελευσίνας Γιώργο Τσουκαλά και τον μαχαίρωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, έφυγε ατάραχος μετά το περιστατικό και πήγε να πιει καφέ σε καφετέρια επί της οδού Αθηνάς.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 12 το μεσημέρι. Ένας άνδρας -που αργότερα συνελήφθη- μπήκε στο δημαρχείο, προσέγγισε τον δήμαρχο Γιώργο Τσουκαλά στον διάδρομο και στη συνέχεια οι δύο άνδρες μπήκαν στο γραφείο του δημάρχου. Λίγο μετά, ακούστηκε έντονη λογομαχία ανάμεσά τους και έπειτα ο δράστης αποχώρησε ατάραχος από το γραφείο του δημάρχου, αφού τον μαχαίρωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, δύο φορές στον μηρό.

Αμέσως μετά το περιστατικό, ο ίδιος ο δήμαρχος πήγε στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Σύμφωνα με τους γιατρούς, η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Ο δράστης συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα, σε μια κοντινή καφετέρια, αφού πρώτα είχε πετάξει το μαχαίαρι στις γραμμές του τρένου. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για 35χρονο συμβασιούχο υπάλληλο του δήμου, εργαζόμενο στον τομέα καθαριότητας, του οποίου η 8μηνη σύμβαση λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, δε, ο δράστης αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και μάλιστα είχε ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή παλαιότερα.  

Όσο για το κίνητρό του, όπως αναφέρουν πηγές, ο νεαρός άνδρας ήταν θυμωμένος με τον δήμαρχο επειδή είχε παρέμβει σε κάποια οικογενειακή και προσωπική του υπόθεση, και όχι επειδή λήγει η σύμβασή του.

Σε προσωπικούς λόγους, σύμφωνα με πληροφορίες, αναφέρθηκε ο 35χρονος άνδρας στους αστυνομικούς κατά την πρώτη του κατάθεση. «Οι λόγοι που επιτέθηκα στον δήμαρχο Ελευσίνας, Γιώργο Τσουκαλά, ήταν καθαρά προσωπικοί» φέρεται να είπε.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et