Şapçı’da yeni doğan köpek yavrularını çöpe attı! - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Şapçı’da yeni doğan köpek yavrularını çöpe attı!

Şapçı’da yeni doğan köpek yavrularını çöpe attı!

Şapçı’dan (Sapes) bir vatandaşın Facebook’tan yaptığı bir paylaşım hayvan severler kadar bir o kadar da hayvanlardan nefret edenlerin olduğunu bir kez daha gösteriyor.

Facebook’ta Yunanca olarak yapılan, inkomotini.gr sitesinde yer verilen ve azınlıkça’nın Türkçeye çevirdiği o paylaşım şöyle:

“Bütün arkadaşlara günaydın. Cuma sabahı Şapçı Sağlık Ocağı önünde cereyan eden bir olayla ilgili şikayetimi dile getirmek istiyorum. Çok güzel ve muhtemelen de sahipsiz bir köpek Sağlık Ocağı’nın avlusunda doğum yapmıştı. On güzel köpek yavrusu. Galiba bu yavrulardan rahatsız olan birileri, süt emdikleri annesinden yavruları ayırıp çuvala koymuş ve çöpe atmış. Beş köpek yavrusunu bir çöp bidonuna, beşini ise diğerine atmış olmalı ki biz sadece beşini bulduk ve muhtemelen diğer beş çöp kamyonunda öldü. Bulduğumuz beş yavrudan geriye dördü sağ kaldı ve bu köpekleri Şapçı muhtarlığında besliyoruz. Ancak hayvanları bir hayvan severler derneğinin alıp biraz büyüdükten sonra bize getirmesi ve kısırlaştırmamız için yardımcı olmanızı rica ediyorum. Bir şeyler yapın, çok güzel hayvanlar bunlar, yazık. Hayvanları çuvala bağlayıp çöpe atan acımasızlar utanç duymalılar. Bu vahşi insanlar aynaya bakıp kendi suratlarına tükürsünler”.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et