Πέταξαν σε κάδο απορριμμάτων κουτάβια στις Σάπες! - Azınlıkça
Ειδήσεις

Πέταξαν σε κάδο απορριμμάτων κουτάβια στις Σάπες!

Πέταξαν σε κάδο απορριμμάτων κουτάβια στις Σάπες!

Σύμφωνα με μαρτυρία-καταγγελία που δημοσιεύει το inkomotini.gr ανάλγητοι σκότωσαν κουτάβια βάζοντας τα σε σακί και πετώντας τα στα σκουπίδια!

Η περιγραφή που συναντήσαμε στο facebook είναι ανατριχιαστική, και καταδεικνύει το μέγεθος της αναλγησίας που χαρακτηρίζει ορισμένους ανθρώπους, όσον αφορά το πως αντιμετωπίζουν τα αδύναμα να αντιδράσουν ενώπιόν τους μικρά αδέσποτα ζώα… Ιδού:

«Καλημέρα σε όλους τους φίλους. Θέλω να καταγγείλω κάτι που έλαβε χώρα την Παρασκευή το πρωί έξω στον δρόμο κοντά στο Κέντρο Υγείας Σαπών. Υπάρχει μια σκυλίτσα πανέμορφη, προφανώς αδέσποτη, η οποία γέννησε στην αυλή του Κέντρου Υγείας Σαπών. Δέκα κουταβάκια πανέμορφα. Κάποιος από εκεί, προφανώς που τον ενοχλούσαν, τα πήρε από τη μανούλα τους που τα θήλαζε, τα έκλεισε σ ένα σακί και τα πέταξε στον κάδο σκουπιδιών. Τα πέντε σε έναν και τα άλλα πέντε σε άλλον, από τα οποία βρήκαμε τα πέντε μόνο, τα άλλα πέντε προφανώς τα σκότωσε το απορριμματοφόρο αφού δεν τα βρήκαμε. Από τα πέντε έμειναν τα τέσσερα τα οποία τα ταΐζουμε κοντά στο Κέντρο Κοινότητας στις Σάπες, αλλά σας παρακαλώ μια κινητοποίηση να τα πάρει κάποια φιλοζωική, λίγο να μεγαλώσουν, και μετά ας μας τα φέρει να τα στειρώσουμε, κ.λπ. Κάντε κάτι, είναι πανέμορφα και είναι κρίμα. Αυτοί οι ανάλγητοι που τα πέταξαν με δεμένο σακί στον κάδο πρέπει να ντρέπονται. Ας κοιτάξουν στον καθρέφτη και να φτύσουν τον εαυτό τους οι αγριάνθρωποι».

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et