Gümülcine'nin Yeni Noteri: Eleni Paraskeveidou-Cevelekidu - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Gümülcine’nin Yeni Noteri: Eleni Paraskeveidou-Cevelekidu

Gümülcine‘de (Komotini) Eleni Paraskeveidou-Cevelekidu, ulusal noter sınavlarında elde ettiği başarının ardından noterlik görevine yemin ederek başladı.

Tahmini okuma süresi 2 dakika

Panayotis Cevelekidis‘in eşi olan Eleni Paraskeveidou-Cevelekidu, sınavlarda üst sıralarda yer alarak, mesleki beceri ve bilgisini kanıtladı.

Gümülcine halkı, noter işlemlerini güvenle ve profesyonel bir ortamda gerçekleştirebilecekleri yeni bir mekana sahip oluyor. Eleni Paraskeveidou-Cevelekidu, Leoforos İroon caddesinde 57 numarada zemin kattaki ofisinde noterlik hizmeti verecek.

Eleni Paraskeveidu-Cevelekidu aslında Irinis Mihali-Pulaki’nin değerli arşivini devralarak, geçmişten gelen tecrübeyi geleceğe taşıma görevini üstlenmiş durumda. Eleni Paraskeveidou-Cevelekidu, modern ve yenilikçi bir yaklaşımla, hizmet etmeyi hedefliyor.

Leoforos İroon caddesinde 57 numarada zemin katta yer alan, yepyeni ve modern ofisiyle Gümülcine’nin noterlik alanındaki dinamizmine katkı sağlayacak olan Eleni Paraskeveidou-Cevelekidu, mesleki bilgi birikimi ve deneyimiyle halka hizmet etmeye hazır. Önümüzdeki hafta açılacak olan bu modern noterlik ofisi, Gümülcine halkına kaliteli ve güvenilir noterlik hizmetleri sunma vaadiyle kapılarını aralıyor.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Gümülcine Celal Bayar Azınlık Lisesi ‘Matematik Her Yerde’ Festivalinde Göz Doldurdu

Gümülcine Celal Bayar Azınlık Lisesi, 17-18 Nisan tarihlerinde Yunanistan Bilim ve Teknoloji Derneği tarafından düzenlenen 4. Çevrim İçi Öğrenci Matematik Festivali’ne katılarak, matematiğin günlük hayatta ne kadar önemli olduğunu vurguladı.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Gümülcine Belediye Otoparkında Ücretlere Zam Geldi

Gümülcine Belediyesi’ne ait olan ve ihaleyle işletimi özel şirkete devredilen otoparkta ücretlere zam geldi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Gümülcine Karnaval Geçit Töreni Bu Akşam!

Gümülcine kenti bu akşam düzenlenecek Gümülcine Karnavalı Geçit Töreni ile renklerin, müziğin ve eğlencenin başkenti olmaya hazırlanıyor.
Devamını oku...