Drama'da Göz Kamaştıran Kuzey Işıkları: Görsel Şölen - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Drama’da Göz Kamaştıran Kuzey Işıkları: Görsel Şölen

Drama, Kuzey Işıkları‘nın etkileyici bir gösterisine tanıklık etti. Cuma sabahı Drama sakinleri, gökyüzünde dans eden renklerin muhteşem manzarasına şahit oldular. Bu doğa olayı, görenleri büyüledi ve unutulmaz anlar yaşattı.

Tahmini okuma süresi 1 dakika

Ulusal Okyanus ve Atmosfer İdaresi’nin raporlarına göre, Dünya’da yaşanan güçlü bir jeomanyetik fırtına, Kuzey Işıkları‘nın Avrupa ve Amerika Birleşik Devletleri’nde nadiren görülebilecek şekilde belirmesine yol açtı. Bu olay, Yunanistan‘ın kuzey bölgelerinde, özellikle Drama’da, gökyüzünü inanılmaz renklere büründü.

Kuzey Işıkları, Kasım ayının başlarında da benzer bir şekilde kuzey Yunanistan’ı ziyaret etmiş ve gökyüzünü kırmızıya boyamıştı. Bu doğa harikası, Yunanistan dışında ABD’nin Dakota eyaletinde de gözlemlendi ve orada da izleyenleri hayran bıraktı.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Dünyanın En Kısa 5 Uçuşu: Aralarında Yunanistan Var

En kısa uçuşlar arasında yer alan Yunanistan’daki Karpathos ile Kasos arasındaki uçuş, Ege’nin turkuaz suları üzerinden geçerek sizi büyüleyecek.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Avrupa Parlamentosu Seçimleri Yaklaşırken Anket Sonuçları Yayınlandı

Yunanistan’da Avrupa Parlamentosu seçimleri öncesinde yapılan kamuoyu araştırmaları, siyasi partiler arasındaki rekabetin son durumunu gözler önüne serdi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Emekli Maaşları ve Yardım Ödemeleri Yarına Kadar Tamamlanıyor

Yunanistan’da Paskalya öncesi emekli vatandaşların ve yardım hak sahiplerinin gözü kulağı, 26 Nisan Cuma gününe kadar gerçekleştirilecek emekli maaşları ve yardım ödemelerinde.
Devamını oku...