İşte Maliye memurunu döven ‘kabadayı’ - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

İşte Maliye memurunu döven ‘kabadayı’

İşte Maliye memurunu döven ‘kabadayı’

Patmos adasında denetim yapan Maliye memurunu döven ‘kabadayı’nın fotoğrafları sosyal medyada büyük ilgi görüyor.

Kostas Gambierakis’in Patmos adasında bir benzin istasyonu bulunuyor. Kişisel facebook hesabındaki fotoğraflardan da Gambierakis’in uzun boylu ve kaslı olduğu görülüyor. Gençlik yıllarında çektirdiği fotoğraflarda da kaslarını göstererek poz verdiği görülüyor.

“Kahvemi üzerime döktü ben de dövdüm”

Maliye denetçisinin dövülme olayı geçtiğimiz günlerde ulusal medyada büyük yankı uyandırdı. Maliye memurları Gambierakis’in mesai arkadaşlarını nedensiz yere dövdüklerini savunsa da, cüsseli benzin satıcısı olayların farklı şekilde cereyan ettiğini anlattı.

iefimerida.gr sitesine konuşan Gambierakis olayları şöyle anlattı:

“Kanser hastasıyım ve Cuma günü Atina’ya radyasyon tedavisine gittim. Hafta sonu adaya geri döndüm ve bölgemdeki kahvehanede kahve içiyordum. Tam kahvem gelmişti ki kim olduğunu bilmediğim biri fişi almak için fincanı kaldırdı ve neredeyse kahveyi üzerime döktü. Ne yaptığını kendisine sorduğumda ‘sana ne’ yanıtını aldım. Tahrik edici ve saldırgan bir tutum içerisindeydi ben de dayanamadım ve ayağa kalktım. Boyum iki metre. Bir yumruk çaktım, o da sonra tekme atmaya başladı ve kavga büyüdü.

Sinirlendim ve kendisine çok kez vurdum. Bana maliye denetçisi olduğunu söylemedi. Benim acırlım vardı ve dinlenmek istiyordum. Sonra kendim polise gidip olup biteni anlattım. O da karakola geldi ve maliyeci olduğunu söyledi. Orada ona bir kez daha vurdum. Maliye denetçilerinin kendilerini bir şey sanıp sessiz sedasız kahvelerini içen vatandaşlara istedikleri gibi davranmalarının kabul edilemez bir durum olarak görüyorum. Patmos’a bir dahaki gelişlerinde daha saygılı ve dikkatli olmalarını öneriyorum”.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et