Αυτός είναι ο «νταής» που έδειρε εφοριακό - Azınlıkça
Ειδήσεις

Αυτός είναι ο «νταής» που έδειρε εφοριακό

Αυτός είναι ο «νταής» που έδειρε εφοριακό

Σάλος έχει προκληθεί από τον ξυλοδαρμό του εφοριακού από άνδρα σε καφενείο στην Πάτμο.

Ο δράστης μάλιστα μίλησε στο iefimerida.gr για το περιστατικό εξηγώντας γιατί χτύπησε τον ελεγκτή της Εφορίας και τι έγινε στο ΑΤ του νησιού.

Ο… νταής της Πάτμου είναι ο Κώστας Γαμπιεράκης, ιδιοκτήτης βενζινάδικου «Ελίν» στο νησί, ο οποίος όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook είναι αρκετά ψηλός και μυώδης, ενώ σε παλαιότερες φωτογραφίες εμφανίζεται να επιδεικνύει τα μπράτσα του στον φωτογραφικό φακό.

Μου έχυσε τον καφέ επάνω μου και τον πλάκωσα

Σύμφωνα με τους εφοριακούς, ο δράστης επιτέθηκε στον ελεγκτή αναίτια. Ο άνδρας τους πλησίασε ενώ περπατούσαν στο λιμάνι, τους ρώτησε αν είναι εφοριακοί και μόλις ο νεαρός ελεγκτής του απάντησε καταφατικά, εκείνος άρχισε να τον γρονθοκοπεί στο κεφάλι και να τον χαστουκίζει. Από την δική του πλευρά, ο Κ. Γ. (δράστης) μίλησε στο iefimerida και εξέφρασε την εκδοχή του, για το περιστατικό με τον εφοριακό:

«Έκανα την Παρασκευή ακτινοβολίες στην Αθήνα γιατί είμαι καρκινοπαθής. Το Σαββατοκύριακο πήγα στο νησί μου την Πάτμο στο καφενείο της περιοχής μου, όπου παρήγγειλα έναν ελληνικό καφέ. Λίγα λεπτά αργότερα ήρθε ένας τύπος που εγώ δεν γνώριζα και σήκωσε το φλιτζανάκι του καφέ, χύνοντάς το σχεδόν πάνω μου για να πάρει την απόδειξη. Τον ρώτησα τι κάνεις εκεί και μου είπε τι σε νοιάζει εσένα. Ήταν προκλητικός και επιθετικός τότε αγρίεψα σηκώθηκα πάνω, είμαι δύο μέτρα και του «σκάω» μία μπουνιά, αυτός στη συνέχεια άρχισε να μου ρίχνει κλωτσιές στα πόδια και ο καβγάς εξελίχθηκε άσχημα.

Εκνευρίστηκα και τον χτύπησα πολλές φορές. Δεν μου είπε ότι ήταν εφοριακός και δεν γνωρίζω για ποιο λόγο ήρθε να με ενοχλήσει. Εγώ είχα τον πόνο μου και απλά ήθελα να ξεκουραστώ. Στη συνέχεια πήγα μόνος μου στο αστυνομικό τμήμα και είπα τι ακριβώς έχει συμβεί. Εκεί ήρθε και είπε ότι είναι εφοριακός και τον ξαναχτύπησα. Θεωρώ απαράδεκτο να συμβαίνουν τέτοια πράγματα και οι εφοριακοί να νομίζουν πως είναι ”γαμώ” και να μπορούν να κάνουν ότι θέλουν στους πολίτες που αμέριμνα πίνουν τον καφέ τους. Θα τους έλεγα να είναι πιο ευγενικοί και να προσέχουν πολύ την επόμενη φορά που θα έρθουν στην Πάτμο».

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.