Gümülcine'de Noel Temalı Park ve Festival Pazarı Yeniden Kapılarını Açıyor - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Gümülcine’de Noel Temalı Park ve Festival Pazarı Yeniden Kapılarını Açıyor

Gümülcine Belediyesi Yönetimi, kış mevsiminin büyüsünü şehre taşıyacak olan Noel tema parkının bu yıl da ziyaretçilere açılacağını duyurdu.

Tahmini okuma süresi 2 dakika

Gümülcine‘de geçtiğimiz yıl beğeni toplayan “Pinokyo” temalı parkın, bu yıl yerini alacak yeni bir temayla mı yoksa aynı konseptle mi devam edeceği henüz belirsizliğini koruyor.

Gümülcine Belediyesi‘nin mali işlerden sorumlu Başkan Yardımcısı Dimitris Politiadis, tatil dönemi için hazırlıkların tüm hızıyla devam ettiğini ifade etti. Politiadis, “Tatil için yapmamız gereken her şeyi planladık,” diyerek Komotini halkının ve turistlerin sabırsızlıkla beklediği etkinlikler hakkında bilgi verdi.

Politiadis, Kara Cuma olarak bilinen ve alışverişin doruğa çıktığı 24 Kasım günü şehrin ışıklandırılması ile birlikte, tatil süslemelerinin de resmi olarak yakılacağı açıklandı. Bu durum, sadece alışveriş merkezlerinde değil, aynı zamanda yerel pazarın da canlanmasını sağlayacak.

Aralık ayı itibariyle Agia Paraskevi Parkı’nın, Noel tema parkı ile şenlenmesi ve festival havasını şehre taşıması planlanıyor. Ayrıca, parkın yanında kurulacak festival pazarında Gümülcine ve çevre bölgelerden profesyonellerin katılımıyla, ziyaretçilere çeşitli ürünlerin sunulacağı bir pazar yerinin işletilmesi hedefleniyor. Yerel işletmeler için bir buluşma noktası olacak bu pazarda, zanaatkarlardan yiyecek üreticilerine kadar pek çok farklı tezgâh bulunacak.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Gümülcine Celal Bayar Azınlık Lisesi ‘Matematik Her Yerde’ Festivalinde Göz Doldurdu

Gümülcine Celal Bayar Azınlık Lisesi, 17-18 Nisan tarihlerinde Yunanistan Bilim ve Teknoloji Derneği tarafından düzenlenen 4. Çevrim İçi Öğrenci Matematik Festivali’ne katılarak, matematiğin günlük hayatta ne kadar önemli olduğunu vurguladı.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Gümülcine Belediye Otoparkında Ücretlere Zam Geldi

Gümülcine Belediyesi’ne ait olan ve ihaleyle işletimi özel şirkete devredilen otoparkta ücretlere zam geldi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Gümülcine Karnaval Geçit Töreni Bu Akşam!

Gümülcine kenti bu akşam düzenlenecek Gümülcine Karnavalı Geçit Töreni ile renklerin, müziğin ve eğlencenin başkenti olmaya hazırlanıyor.
Devamını oku...