Dikkat! Pazartesiden itibaren Gümülcine’de kartsız park eden yandı - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Dikkat! Pazartesiden itibaren Gümülcine’de kartsız park eden yandı

Dikkat! Pazartesiden itibaren Gümülcine’de kartsız park eden yandı

Uzun bir aradan sonra kontrollü park uygulaması 24 Nisan Pazartesi gününden itibaren Gümülcine’de (Komotini) yeniden başlıyor.

Kontrollü park uygulaması Gümülcine’de daha önce bir süre uygulanmıştı. Ancak belediye polis kurumunun lağvedilmesi ve bisiklet yolunun inşa edilmesiyle bu uygulamada askıya alınmıştı.

Bahse konu alanlara araçlarını park etmek isteyen otomobil sahipleri isteseler bile gerekli park kartlarını temin edemiyorlardı. Bunun yanı sıra uygulamanın denetiminde sıkıntı yaşanacağı için pratikte bir türlü uygulama geri getirilemiyordu.

Ancak bu sorun aşıldı ve Gümülcine Belediyesi Trafik polisiyle denetim konusunda anlaştı ve böylece uygulama Pazartesi gününden itibaren yeniden hayata geçiriliyor.

Kontrollü park alanlarına araçlarını yarım saatliğine park etmek isteyenler maliyeti 0,30 euro olan kartları temin etmek zorunda kalacaklar. Fakat, araç sahipleri bahse konu alanlara otomobillerini yarım saatten fazla park edemeyecekler. Bunu yapabilmeleri için ise her yarım saatte bir yeni bir park kartı satın alıp koymaları gerekecek. Kartlar ise başta büfeler olmak üzere farklı mağazalardan temin edilebilecek.

İLGİLİ HABER

Gümülcine’de park cezaları tekrar başlıyor

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et