Maronya Şapçı Belediye Meclis Üyesi Seçilen Yannis Kiryazidis’den Teşekkür Mesajı - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Maronya Şapçı Belediye Meclis Üyesi Seçilen Yannis Kiryazidis’den Teşekkür Mesajı

Rodop Asliye Hukuk Mahkemesi’nin resmi seçim sonuçlarını açıklamasının ardından Maronya Şapçı Belediyesi Meclis Üyesi seçilen Yannis Kiryazidis teşekkür mesajı yayınladı.

Tahmini okuma süresi 2 dakika

Maronya Şapçı Belediyesi Meclis Üyesi seçilen Yannis Kiryazidis’in açıklaması şöyle:

“Rodop Asliye Hukuk Mahkemesi’nin resmi sonuçları açıklamasıyla tamamlanan seçim sürecinin sona ermesinin ardından, şahsıma ve belediyemizin tüm yerleşim birimlerinden, yerel yönetimle bu ilk ilişkimde bana güvenen ve oylarıyla beni onurlandıran 569 hemşerime hitap etmek ve teşekkür etmek istiyorum. 

Ayrıca, parti çizgilerine ve bölgemizin eski moda yerel siyasetçilerinden gelen her türlü telkin ve baskıya direnerek partimizi destekleyen Ksilagani Yerel Topluluğu’ndan 471 komşuma büyük bir teşekkürü ifade etmek isterim. 

Doğduğum ve hayatımın ilk yıllarını yaşadığım köy olan Nea Petra’dan toplu halde sandık başına gelerek beni destekleyen ve listemize %89 oranında oy veren köylülerime de kalbimin derinliklerinden teşekkür ederim. 

Son olarak, listemizin lideri Sayın Dinos Haritopoulos’a, bana bu dürüst mücadelede kendisiyle birlikte yer alma fırsatı verdiği için, listedeki tüm aday arkadaşlarıma ve özellikle de Ksilagani ekibine teşekkür etmek istiyorum. Sayın Apostolos Ioannu’yu ve yaratıcı bir görev dönemi geçirmelerini dilediğim seçilmiş meclis üyelerini tebrik ediyorum. 

Muhalefet sıralarında aktif olacağımdan ve oradan bölgemizin iyiliği için elimden gelen katkıyı yapmaya çalışacağımdan hepiniz emin olabilirsiniz. 

Ksilagani, 18 Ekim 2023 
Yannis Kiryazidis
Maronya Şapçı Belediyesi Meclis Üyesi

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Maronya Şapçı Belediye Meclis Üyesi Mustafa Karagöz'den Yeni Yıl Tebrik Mesajı

Sevgili Maronya Şapçı Halkı, 2024 yılının her birinize sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Maronya Şapçı Belediyesi'nde 2 Aday Seçimlere Katılıyor

Yunanistan’da yerel seçimlere 24 saatten az bir süre kaldı. Batı Trakya‘da Rodop iline bağlı Maronya Şapçı Belediyesi‘nde 8 Ekim’de yapılacak yerel seçimlerde iki aday yarışıyor.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Maronya Şapçı Belediyesi sokak hayvanları için barınak inşa ediyor

Sokak köpeklerinin refahını korumak ve teşvik etmek amacıyla Maronya-Şapçı Belediyesi “Sokak hayvanları için barınak inşaatı” projesinin ihalesini açıkladı.
Devamını oku...