Gümülcine'de TEBA Gıda Yardımı Dağıtılacak - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Gümülcine’de TEBA Gıda Yardımı Dağıtılacak

Gümülcine (Komotini) Belediyesi, ihtiyaç sahipleri için TEBA/FEAD (Avrupa Yardım Fonu için Gıda ve Temel Malzeme Yardımı Operasyonel Programı) kapsamında gıda yardımı dağıtacak.

Tahmini okuma süresi 2 dakika

Yardım Dağıtımının Detayları

18-20 Ekim tarihleri arasında, 8:30-14:30 saatleri arasında Çok Amaçlı Kültür Merkezi’nde (Poliliturgiko – Gr. Marasli 1) yardım malzemeleri ihtiyaç sahibi yararlanıcılara dağıtılacak. Yardımda taze et, zeytinyağı, pirinç, buharlaştırılmış süt, şeker, makarna, domates salçası, gravyer, beyaz peynir, mercimek, fasulye, şampuan, çamaşır tozu, bulaşık deterjanı, sıvı el sabunu ve bebek malzemeleri yer alacak.

Kimler Yararlanabilir?

Yardım dağıtımından, Avrupa Birliği’nin TEBA programına katılmak istediklerini beyan eden Asgari Garantili Gelir (eski KEA) programı yararlanıcıları faydalanabilecek. Yararlanıcıların dağıtım noktasına gelirken yanlarında kimlik kartı ve Asgari Garantili Gelir Başvurusu’nu getirmeleri gerekmektedir.

Hassas Gruplar İçin Özel Tedbir

Yaşlılar ve hassas gruplara mensup kişilere ürünler evlerine kadar teslim edilecek. Eğer faydalanıcı dağıtım noktasına şahsen gelemiyorsa, ürünler yetkilendirilmiş üçüncü bir kişi tarafından teslim alınabilecek.

Diğer Belediyeler

Maronya Şapçı, Kozlukebir ve Yassıköy belediyelerinde yaşayan ihtiyaç sahibi yararlanıcılar da, kendi belediyelerinin yapacağı ilgili basın açıklamalarıyla bilgilendirilecek.


”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Gümülcine Celal Bayar Azınlık Lisesi ‘Matematik Her Yerde’ Festivalinde Göz Doldurdu

Gümülcine Celal Bayar Azınlık Lisesi, 17-18 Nisan tarihlerinde Yunanistan Bilim ve Teknoloji Derneği tarafından düzenlenen 4. Çevrim İçi Öğrenci Matematik Festivali’ne katılarak, matematiğin günlük hayatta ne kadar önemli olduğunu vurguladı.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Gümülcine Belediye Otoparkında Ücretlere Zam Geldi

Gümülcine Belediyesi’ne ait olan ve ihaleyle işletimi özel şirkete devredilen otoparkta ücretlere zam geldi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Gümülcine Karnaval Geçit Töreni Bu Akşam!

Gümülcine kenti bu akşam düzenlenecek Gümülcine Karnavalı Geçit Töreni ile renklerin, müziğin ve eğlencenin başkenti olmaya hazırlanıyor.
Devamını oku...