Bebeğine süt kaynatmaya gitti, döndüğünde bebeği bulamadı - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Bebeğine süt kaynatmaya gitti, döndüğünde bebeği bulamadı

30 Mayıs Salı sabahı Yunanistan’ın Pirgos ilinde bir sulama kanalında ölü bulunan 2 yaşındaki kız çocuğunun annesi gözyaşlarına boğuldu.

Talihsiz kadın, ‘Bebek süt istemişti. Ona süt yapmaya gittim ve ben çıkar çıkmaz minik kız ortadan kayboldu. Onu bulamadım. Bağırdım, diğerlerine sordum, onu görmediklerini söylediler. Sonra polisi aradım, gelip aramaya başladılar. Kanala gitmezdi, sudan korkardı, yüzmeyi bile bilmiyordu. Onu bulduklarında görmeme izin vermediler. Küçük Panayota’mı kaybettim’ diyor çocuğun annesi.

Çocuk Pazartesi sabahı sulama kanalının yakınındaki bir Roman mahallesinde kayboldu.

Polis ekipleri ve itfaiye ekipleri ilk andan itibaren Pirgos’un batı tarafında geniş bir alanda incelemelerde bulundu. Pazartesi günkü soruşturmalarda OPKE polislerinin yanı sıra 6. E.M.A.K.’dan özel bir arama ve kurtarma ekibi ve eğitimli bir köpek katıldı.

Bu sabah, 6. EMAK ve dalgıçların Pirgos İtfaiyesi komutanından gerekli tüm bilgileri almalarıyla birlikte soruşturmalar yeniden başladı.

Yakınları, çocuğun sulama kanalına düşme ihtimalinden korktuklarını ilk andan itibaren çocuğun akıbetinden endişe duyduklarını dile getirdi. İfadelerinde küçük kızı son gördükleri anları anlattılar, hatta çocukların oynamak, su almak ve yıkanmak için sık sık sulama kanalına gittiklerini ve bu nedenle küçük kızın sulama kanalına düşmüş olabileceğinden endişe duyduklarını kaydettiler.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Dünyanın En Kısa 5 Uçuşu: Aralarında Yunanistan Var

En kısa uçuşlar arasında yer alan Yunanistan’daki Karpathos ile Kasos arasındaki uçuş, Ege’nin turkuaz suları üzerinden geçerek sizi büyüleyecek.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Avrupa Parlamentosu Seçimleri Yaklaşırken Anket Sonuçları Yayınlandı

Yunanistan’da Avrupa Parlamentosu seçimleri öncesinde yapılan kamuoyu araştırmaları, siyasi partiler arasındaki rekabetin son durumunu gözler önüne serdi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Emekli Maaşları ve Yardım Ödemeleri Yarına Kadar Tamamlanıyor

Yunanistan’da Paskalya öncesi emekli vatandaşların ve yardım hak sahiplerinin gözü kulağı, 26 Nisan Cuma gününe kadar gerçekleştirilecek emekli maaşları ve yardım ödemelerinde.
Devamını oku...