CHP heyetinden Batı Trakya'ya ziyaret - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

CHP heyetinden Batı Trakya’ya ziyaret

Türkiye’de seçimler yaklaşırken Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) heyeti, Batı Trakya‘ya gelerek Gümülcine ve İskeçe’de bir dizi temaslarda bulundular.

CHP Enerji ve Altyapı projelerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygün, Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli ve beraberindekilerden oluşan heyete, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) İzmir Şube Başkanı Durmuş Mümin de eşlik etti.

Batı Trakya ziyareti sırasında, Gümülcine Seçilmiş Müftülüğü’nü ziyaret eden heyet, burada Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif ile görüştü. Heyet ayrıca Gümülcine’de DEB Partisi ve Batı Trakya Türk Öğretmenler Birliği ve Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosluğu yöneticileriyle bir araya geldi.

CHP heyeti İskeçe temaslarında ise geçen yıl hayatını kaybeden İskeçe Seçilmiş Müftüsü Ahmet Mete’nin kabrini ziyaret ederken İskeçe Seçilmiş Müftüsü Mustafa Trampa ile de bir araya geldiler. Heyet ayrıca İskeçe Türk Birliği’ni ziyaret etti. 

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et