17 yaşında iki kişi hırsızlıktan tutuklandı - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

17 yaşında iki kişi hırsızlıktan tutuklandı

Yunanistan’ın başkenti Atina’nın İliupoli bölgesinde 14 Mart Salı günü öğleden sonra yapılan suçüstü çerçevesinde 17 yaşındaki iki Yunan vatandaşı tutuklandı.

Sanıklar, suç ortaklığı ile soygun ve silah yasasını ihlal etmek suçlarıyla yargılanacaklar.

Tutuklanmalarından kısa bir süre önce sanıkların, cerrahi maske takarak İlioupoli’deki bir eczaneye girerek iki çalışanı silah zoruyla yere çökerttikleri, kasadan bir miktar para alıp bilinmeyen bir yöne kaçtıkları belirtiliyor.

Bölgede devriye gezen polis ekipleri, dikkatli aramaların ardından 17 yaşındaki iki kişiden birini semt meydanda diğer 7 çocukla birlikte buldu ve söz konusu soygunun faili olarak teşhis edildiği İlioupoli karakoluna götürdüler.

Üzerinde bir tabanca, bir işaret fişeği ve bir miktar para bulundu ve bunlara el konuldu.

İliupoli Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen soruşturmada bilgi ve delillerin birlikte kullanılması sonucunda, İliupoli Emniyet Müdürlüğü polisleri tarafından soyguna katılan 17 yaşındaki ikinci kişinin de kimliği belirlendi ve o da tutuklandı.

Ayrıca, geçen Aralık ayında Argiroupoli, Palio Faliro ve Dafni bölgelerinde küçük çocuklara yönelik hırsızlıklar gerçekleştiren bir suç örgütüne katıldıkları gerekçesiyle söz konusu iki genç hakkında hakkında dava dosyası hazırlandı.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Dünyanın En Kısa 5 Uçuşu: Aralarında Yunanistan Var

En kısa uçuşlar arasında yer alan Yunanistan’daki Karpathos ile Kasos arasındaki uçuş, Ege’nin turkuaz suları üzerinden geçerek sizi büyüleyecek.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Avrupa Parlamentosu Seçimleri Yaklaşırken Anket Sonuçları Yayınlandı

Yunanistan’da Avrupa Parlamentosu seçimleri öncesinde yapılan kamuoyu araştırmaları, siyasi partiler arasındaki rekabetin son durumunu gözler önüne serdi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Emekli Maaşları ve Yardım Ödemeleri Yarına Kadar Tamamlanıyor

Yunanistan’da Paskalya öncesi emekli vatandaşların ve yardım hak sahiplerinin gözü kulağı, 26 Nisan Cuma gününe kadar gerçekleştirilecek emekli maaşları ve yardım ödemelerinde.
Devamını oku...