Yarın Batı Trakya’ya yağmur geliyor - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yarın Batı Trakya’ya yağmur geliyor

Yunanistan’da 28 Şubat Salı günü yer yer yoğun bulutlar beklenirken, Batı Trakya, Makedonya, Tesalya, Doğu Anakara ve Doğu Mora’da yağmur bekleniyor.

Afrika tozunun atmosferdeki yoğunluğu artacak ve yer yer çamur sağanağı görülecek.

Atina Ulusal Gözlemevi’nin meteoroloji verilerine göre, Batı Makedonya’da sıcaklık 2 ila 10 derece, Makedonya ve Batı Trakya’da 5 ila 16 derece, Tesalya’da 6 ila 15, Epir’de 6 ila 18 derece arasında değişecek.

Sıcaklığın Anakara’da 7-18, Peloponissos-Mora’da 10-20, İyon Adalarında 10-19, Kuzey Ege Adalarında 11-18, Doğu Ege Adalarında 12-21, Kiklades Adalarında 13-18, Onikiada’da 14-19 ve Girit’te 11- 26 derece arasında değişmesi bekleniyor.

Başkent Atina’nın da içinde yer aldığı Attiki eyaletinde yer yer geçici ve hafif yağmur ihtimali ile birlikte bulutlu bir hava bekleniyor. Atina’nın merkezinde sıcaklık 13 ila 19 derece arasında değişecek.

Selanik’te ise bulutlu bir hava, öğle saatlerinden sonra yağmur bekleniyor. Selanik’in merkezinde sıcaklığın 10 ila 16 derece arasında değişeceği tahmin ediliyor.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Journalist, writer and editor of Azınlıkça
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Benzin Fiyatları 2 Evroya Yükselişte: Akaryakıtta Gelecek Endişesi

Petrol fiyatlarının 100 doları aşması beklenirken, Yunanistan’da benzin zamları peş peşe geldi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Gümülcine - Selanik Otoban Ücretlerinde Büyük Zamlar: 20 Evro Gidiş Geliş!

Egnatia Otobanı üzerinde yapılan yeni düzenlemelerle, Gümülcine – Selanik arası ve tersi güzergah için geçiş ücretlerinde önemli oranda artışlar yaşanıyor.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan-Türkiye Sınır Kapılarında Geçişler Duracak! Greve Bağlı Geçiş Kısıtlamaları

Yunanistan’ı Türkiye’ye bağlayan kara sınır kapılarından Kipi ve Kastanies’de, Yunanistan Gümrük Memurları Federasyonu’nun çağrısı üzerine başlatılan grev, iki ülke arasındaki geçişleri doğrudan etkileyecek.
Devamını oku...