İskeçe Belediyesi'nden Türkiye ve Suriye'deki depremzedeler için yardım kampanyası - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

İskeçe Belediyesi’nden Türkiye ve Suriye’deki depremzedeler için yardım kampanyası

İskeçe (Xanthi) Belediyesi Belediye Başkanı Manolis Çepelis, Türkiye ve Suriye’deki depremzedeler için yardım kampanyası başlattıklarını açıkladı.

İskeçe Belediyesi, Türkiye ve Suriye’deki depremzedeler için yardım kampanyası başlattı. İskeçe Belediye Başkanı Manolis Çepelis yaptığı açıklamada vatandaşları yardıma çağırdı.

Türkiye ve Suriye’de depremden zarar görenlere geçmiş olsun dileklerini ileten Çepelis, belediye olarak insani yardım kampanyası başlattıklarını duyurdu.

Kampanyanın, İskeçe Belediyesi, Sosyal Yardım ve Dayanışma Merkezi ile Eve Yardım Programı tarafından koordine edileceği belirtilirken toplanacak yardım malzemeleri ise şöyle:

Konserve, bisküvi, kuruyemiş, bebek maması, uzun ömürlü süt, bebek bezi, ıslak mendil, temizlik malzemeleri, ilaç, kağıt mendil, kişisel temizlik ürünleri.

Vatandaşlar yardımlarını İskeçe KAPİ, Eve Yardım Programı Bürosu’na 08.00 ile 18.00 saatleri arasında teslim edebilecekler.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

PASOK Partisi Genel Başkanlık Seçimi 6 Ekim’de Yapılacak: Burhan Baran’dan Çağrı

Yunanistan’ın mevcut siyasi durumunun değişebilmesi için güçlü bir PASOK ve etkili bir liderin liderliğine ihtiyaç olduğunu vurgulayan Milletvekili Burhan Baran, seçmenleri oy kullanmaya çağırıyor.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Milletvekili Burhan Baran: İskeçe itfaiyesi güçlendirilmeli

İskeçe’de çıkan yangının söndürülmesinde emeği geçen İskeçe İtfaiye Teşkilatı ve bölge halkına teşekkür eden Bağımsız Milletvekili Burhan Baran, İskeçe İtfaiye Teşkilatının güçlendirilmesi gerektiğini söyledi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Batı Trakya’da Deprem Hazırlıkları Gözden Geçirildi: Büyük Bir Depreme Hazır Mıyız?

Doğu Makedonya Trakya Sivil Koruma Bölgesel Operasyonel Koordinasyon Kurulu (PESOPP), 27 Eylül Cuma günü Batı Trakya’da Rodop Eski Valilik Binası’ndaki “Yorgos Pavlidis” konferans salonunda önemli bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantının ana gündemi, bölgedeki olası depremler ve bu depremlerin sonuçlarıyla nasıl başa çıkılabileceği oldu.
Devamını oku...