İskeçe Belediyesi'nden Türkiye ve Suriye'deki depremzedeler için yardım kampanyası - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

İskeçe Belediyesi’nden Türkiye ve Suriye’deki depremzedeler için yardım kampanyası

İskeçe (Xanthi) Belediyesi Belediye Başkanı Manolis Çepelis, Türkiye ve Suriye’deki depremzedeler için yardım kampanyası başlattıklarını açıkladı.

İskeçe Belediyesi, Türkiye ve Suriye’deki depremzedeler için yardım kampanyası başlattı. İskeçe Belediye Başkanı Manolis Çepelis yaptığı açıklamada vatandaşları yardıma çağırdı.

Türkiye ve Suriye’de depremden zarar görenlere geçmiş olsun dileklerini ileten Çepelis, belediye olarak insani yardım kampanyası başlattıklarını duyurdu.

Kampanyanın, İskeçe Belediyesi, Sosyal Yardım ve Dayanışma Merkezi ile Eve Yardım Programı tarafından koordine edileceği belirtilirken toplanacak yardım malzemeleri ise şöyle:

Konserve, bisküvi, kuruyemiş, bebek maması, uzun ömürlü süt, bebek bezi, ıslak mendil, temizlik malzemeleri, ilaç, kağıt mendil, kişisel temizlik ürünleri.

Vatandaşlar yardımlarını İskeçe KAPİ, Eve Yardım Programı Bürosu’na 08.00 ile 18.00 saatleri arasında teslim edebilecekler.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

İskeçe Milletvekili Burhan Baran'ın Dokunulmazlığı Kaldırıldı

İskeçe bağımsız milletvekili Burhan Baran’ın, Yunanistan Parlamentosu’nda yapılan oylama sonucu dokunulmazlığı kaldırıldı.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan-Türkiye Sınır Kapılarında Geçişler Duracak! Greve Bağlı Geçiş Kısıtlamaları

Yunanistan’ı Türkiye’ye bağlayan kara sınır kapılarından Kipi ve Kastanies’de, Yunanistan Gümrük Memurları Federasyonu’nun çağrısı üzerine başlatılan grev, iki ülke arasındaki geçişleri doğrudan etkileyecek.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan Dışişleri Bakanı Gerapetritis'ten Çağrı: 'Türkiye İle Konuşmak Zorundayız. Her Zaman Silah Zoruyla Hareket Edemeyiz'

Yunanistan Dışişleri Bakanı Yorgos Gerapetritis, “Türkiye ile konuşmak zorundayız. Her zaman silah zoruyla hareket edemeyiz” ifadelerini kullandı.
Devamını oku...