Theodorakis: Son tahlilde sağlığımla ilgili her şey iyi değil! - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Theodorakis: Son tahlilde sağlığımla ilgili her şey iyi değil!

Theodorakis: Son tahlilde sağlığımla ilgili her şey iyi değil!

POTAMİ Partisi Genel Başkanı Stavros Theodorakis, yaşadığı sağlık sorunuyla ilgili Facebook hesabından paylaşımda bulunurken, “son tahlilde sağlığımla ilgili her şey iyi değil” ifadeleri dikkat çekti.

“Histolojik testler önümüzdeki aylarda ilaç tedavisi uygulamam gerektiğini gösteriyor. Ben de binlerce insanın yaptığı gibi yapacağım ve bunlardan çoğu da bu hastalığı yeniyor” ifadelerini kullanan Theodorakis açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Birkaç gündür bunu açıklamanın gerekip gerekmediğini düşünüyordum. Ya da rol yaparak ‘geçmiş olsun’, ‘aferin her şey bitti’ gibi sıcak temennileri kabul edip etmemeyi düşünüyordum. Şayet siyasetteysen dostlarının başka şey toplumun başka şey bilmesi olamaz”.

Potami Genel Başkanı son olarak açıklamasını şöyle tamamladı:

“Şimdi madem öğrendiniz, sizden bunu unutmanızı isteyeceğim. Medya birkaç gün uğraşacaktır. Ancak konunun burada kapanmasını istiyorum. Sağlığımla ilgili tartışmalar veya basın toplantıları yapmayı düşünmüyorum. Stavros olarak, başka sıfatlar gerekmeden kalmak istiyorum. Bazıları için mücadele arkadaşı, bazıları için rakip, bazıları için de kayıtsız biri.

Zaten bir insanlar nehriyle birlikte ülkeyi yıkmadan değiştirmek için mücadele kararım ne değişiyor ne de ikinci plana giriyor. Bununla ilgili kısa sürede yeniden görüşeceğiz. İyi akşamlar”.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.