Şok! Çocuğunun önünde tecavüze uğradı - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Şok! Çocuğunun önünde tecavüze uğradı

Şok! Çocuğunun önünde tecavüze uğradı

Atina’da 30 yaşındaki bir anne eşinin arkadaşı olduğunu söyleyen 38 yaşındaki bir kişi tarafından 5 yaşındaki çocuğunun gözleri önünde tecavüze uğradı.

Geçmişte hapis de yattığı tespit edilen failin talihsiz kadının kaldığı daireye gittiği ve kadının kapıyı açmasıyla birlikte zorla eve girerek genç kadına 5 yaşındaki çocuğunun önünde tecavüz ettiği kaydedildi.

Atina’nın Ag. Panteleimona bölgesinde meydana gelen trajik olay sonrası güçlükle kendini toparlayan kadın karakola giderek şikayetçi olabildi. Polislerin kendisine gösterdiği fotoğraflardan tecavüzcüyü tespit eden kadın daha sonra adli tıbba giderek tecavüz edildiğine dair rapor aldı.

Polis ise yaptığı inceleme sonrası kısa sürede failin kaldığı evi belirledi ve Kato Patisia bölgesinde bulunan evinin girişinde 38 yaşındaki tecavüzcüye tuzak kurdu. Failin yakalanmamak için polise direndiği ancak tutuklanmaktan kurtulamadığı belirtilirken, karakola götürüldüğünde de genç kadının kendisine tecavüz eden adamın bu şahıs olduğunu doğruladığı ifade edildi.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et