Bu tür şeyler sadece Yunanistan’da olur: Gümülcine’de ehliyet almak isteyenlere Allah sabır versin - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Bu tür şeyler sadece Yunanistan’da olur: Gümülcine’de ehliyet almak isteyenlere Allah sabır versin

Gümülcine‘de yetersiz personel nedeniyle sürücü ehliyetlerinde ciddi gecikmeler yaşanıyor

Çalışanlar hizmet etmek için büyük çaba sarf ediyor, ancak boşluklar önemli ve doldurulması gerekiyor

Rodop Ulaştırma Genel Müdürlüğü’ndeki yetersiz personel nedeniyle Gümülcine’de sürücü ehliyetleri işlemlerinde gecikmeler yaşanıyor.

Gümülcine’de sürücü ehliyeti almak isteyenler için zor bir dönem geçiyor. 

Rodop Ulaştırma Genel Müdürlüğü’nde geçen sene emeklilik ve başka şehirlere yapılan nakillerden dolayı personel eksikliği yaşanıyor. Yetersiz personel nedeniyle vatandaşlar sürücü ehliyetlerini zamanında alamıyorlar. 

Öte yandan Gümülcine’ye ehliyetlerin gelmesiyle ilgili de yeni bir sorun ortaya çıkmış durumda. Yunanistan Ulaşım ve Ulaştırma Bakanlığı’nın diplomaları Atina’dan tüm ülkeye dağıtan kurye şirketi ile yaptığı sözleşmenin değişmesi nedeniyle 2-4 haftadır diplomalar Gümülcine’ye gelmiyor. Duruma tepki gösteren özel sürücü kursları yetkilileri “Bu tür şeyler sadece Yunanistan’da olur” diyorlar.

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Otları temizlenmemiş arsa, bahçe ve avlulara ceza!

Baharın gelmesiyle birlikte Yunanistan’da yangın riskinin yoğun olduğu 1 Mayıs – 31 Ekim arası belediyeler her yıl vatandaşları arsa, bahçe ve avlularındaki otları temizleme konusunda uyarıyor.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

ABD'den Yunanistan'a 76 amfibi askeri araç

ABD, toplam maliyeti 268 milyon dolar olan 76 adet amfibi askeri çıkarma aracını Yunanistan’a satışı için onay verdi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Market Pass paralarının ikinci taksidi hesaplarda

Yunanistan’da Market Pass hak sahipleri için (yani 15 Mart’a kadar başvuranlar) 20 Mart Pazartesi günü yeni ödemelerin yapılması bekleniyor.
Devamını oku...