Sütte kontrol sistemi değişiyor - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Sütte kontrol sistemi değişiyor

Yunanistan Tarımsal Kalkınma ve Gıda Bakanı Yorgos Georgandas, daha işlevsel hale gelmesi ve gecikme olmaması için sütte kontrol sisteminin rasyonelleştirilmesine gidileceğini açıkladı.

Georgantas, mevcut sistemin, yaptırımların uygulanmasında gecikmelere yer verdiği için işlevsiz olduğunu ve bu nedenle yakında değişeceğini kaydetti.

Bugüne kadar 2020, 2021 ve 2022 yıllarında mevcut sistemle dahi, sağlık krizi olmasına rağmen 103 yaptırım vakasının yetkili kurullar tarafından incelendiğini belirten Bakan, SYRIZA’nın iktidarda olduğu 2016, 2017, 2018 ve 2019 yıllarında ise tek bir yetkili komite toplantısının dahi yapılmadığını vurguladı.

Georgandas, ‘Hükümet üretim maliyetlerindeki artışla ilgili sorunu izliyor ve sürekli olarak müdahale ederek, yetiştiricileri yalnızca doğrudan hedeflenen önlemlerle değil, aynı zamanda Bağlantılı Destek önlemiyle de her şekilde destekliyor’ ifadelerini kullandı.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Journalist and Editor of Azınlıkça
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Emekli Maaşları ve Yardım Ödemeleri Yarına Kadar Tamamlanıyor

Yunanistan’da Paskalya öncesi emekli vatandaşların ve yardım hak sahiplerinin gözü kulağı, 26 Nisan Cuma gününe kadar gerçekleştirilecek emekli maaşları ve yardım ödemelerinde.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Vergi Mükelleflerinin Yüzde 40'ı Yoksulluk Sınırında: Gelir Eşitsizliği Alarm Veriyor

Yunanistan Ekonomik ve Endüstriyel Araştırma Enstitüsü (IOBE)’nün 2024 yılının ilk çeyreği için hazırladığı raporda, 2012 ile 2021 yılları arasındaki vergi verilerine dayalı analiz, ülkedeki gelir eşitsizliklerinin arttığını ve önemli bir yoksulluk riskinin varlığını gösteriyor.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Çiftçi Kartı Uygulaması Başladı

Yunanistan Kırsal Kalkınma ve Gıda Bakanlığı, üreticilerin (çiftçiler ve hayvancılar) hayatını kolaylaştırmak amacıyla yeni bir uygulama olan Çiftçi Kartı’nı hayata geçirdi.
Devamını oku...