Rüşvet alan doktor tutuklandı - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Rüşvet alan doktor tutuklandı

Yunanistan’ın Veria bölgesinde bir ameliyat sonrası rüşvet isteyen doktor tutuklandı.

Doktor, ameliyat ettiği bir hastadan ‘fakelaki’ istemekle suçlanarak ve 300 evro aldığı iddiasıyla Polis tarafından tutuklandı.

Alph televizyonunun haberine göre, Veria Hastanesi cerrahının, kasık fıtığı olan bir hastayı ameliyat ettiği ve ardından rüşvet aldığı iddiasıyla zimmete para geçirmekle suçlanıyor.

Yetkililere haber veren hasta, yetkililerle iletişime geçerek önceden damgalanmış banknotları teslim etti ve bir süre sonra doktor tutuklandı.

Veria Hastanesi yöneticisi İlias Pliogas, konuyla ilgili olarak, doktorun görevinden uzaklaştırıldığını ve tüm idari ve disiplin işlemlerinin başlatıldığını belirtti.

Ancak doktor suçlamaları reddediyor ve bunun ‘kasıtlı, tuzak’ olduğunu ve kendisi hiçbir şey istemeden hastanın karısının parayı kendisinin verdiğini belirtiyor.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Journalist, writer and editor of Azınlıkça
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Dünyanın En Kısa 5 Uçuşu: Aralarında Yunanistan Var

En kısa uçuşlar arasında yer alan Yunanistan’daki Karpathos ile Kasos arasındaki uçuş, Ege’nin turkuaz suları üzerinden geçerek sizi büyüleyecek.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Avrupa Parlamentosu Seçimleri Yaklaşırken Anket Sonuçları Yayınlandı

Yunanistan’da Avrupa Parlamentosu seçimleri öncesinde yapılan kamuoyu araştırmaları, siyasi partiler arasındaki rekabetin son durumunu gözler önüne serdi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Emekli Maaşları ve Yardım Ödemeleri Yarına Kadar Tamamlanıyor

Yunanistan’da Paskalya öncesi emekli vatandaşların ve yardım hak sahiplerinin gözü kulağı, 26 Nisan Cuma gününe kadar gerçekleştirilecek emekli maaşları ve yardım ödemelerinde.
Devamını oku...