Müjde! 5 yaşındaki kanser Vaggelis için yeterli para toplandı. Halktan büyük destek - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Müjde! 5 yaşındaki kanser Vaggelis için yeterli para toplandı. Halktan büyük destek

Müjde! 5 yaşındaki kanser Vaggelis için yeterli para toplandı. Halktan büyük destek

Kanserle mücadele veren ve kurtarılması için kampanya başlatılan 5 yaşındaki Vaggelis Eleftheriadis ile ilgili sevindiren haber geldi.

Vaggelis’in Amerika’daki Memorial Hastanesine sevk edilmesi ve bunun için de 500 bin dolar toplaması gerekiyordu. Ünlü sunucu Petros Polihronidis’in minik Vaggelis için yaptığı yardım çağrısı karşılık buldu ve halkın büyük desteği ve sevgisiyle kısa sürede gerekli para toplandı!

Vaggelis’in ailesi oğullarının tedavisi için gerekli paranın toplandığını Facebook üzerinden yaptıkları bir açıklama ile duyurdu.

“Küçük Vaggelis’imizin dünyanın diğer çocukları gibi büyüyebilmek için verdiği mücadelede binlerce insanın son günlerde bize sunduğu sevgiyi tanımlamak için binlerce kelime gerekir” ifadeleriyle başlayan açıklamada “Vaggelis şimdi mücadelesinin son ve en zorlu bölümüne başlıyor. Önümüzdeki günlerde Memorial’a gidecek, kendisine deneysel tedavi uygulanacak ve bir yıl boyunca Amerika’da kalacak” denildi.

Açıklama şu ifadelerle son buldu:

“Onunla birlikte sahip olduğumuz hayattan her şeyi kaybederek artık hastaneleri ve çocuğumuzu misafir eden dünyanın farklı şehirlerini evimiz yapan biz de gideceğiz. Ancak bu kez yalnız değiliz. Sizin varlığınızı yanımızda hissediyoruz ve bin kez daha güçlüyüz. İnsanlar önünde eğiliyoruz.

Stelios Eleftheriadis & Dimitra Vogiatzi”

İLGİLİ HABER

Kanser olan küçük Vaggelis’e yardım eli uzatın

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.