Falakro Kayak Merkezi bu ay iki etkinliğe ev sahipliği yapacak - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Falakro Kayak Merkezi bu ay iki etkinliğe ev sahipliği yapacak

Uzun dönemdir kapalı tutulan Falakro Kayak Merkezi, bu sene 12-13 Mart ve 19-20 Mart tarihlerinde iki ayrı etkinliğe ev sahipliği yapacak.

Falakro Drama kayak merkezindeki iki teleferiğin bakım sözleşmesi imzalandı. Yüklenici şirkete Falakro’nun teleferik bakımları ve işletimi için 725.000 evro finansman tahsis edilecek.

Drama ilinden sorumlu Doğu Makedonya trakya Eyalet Başkan Yardımcısı Grigoris Papaemmanuel, Falakro kayak merkezinin Pan-Helen Biatlon Şampiyonası için 12-13 Mart’ta ve “snow leopard day” etkinliği için de 19-20 Mart’ta açılacağını duyurdu. Söz konusu etkinlikler Yunanistan Spor Genel Sekreterliği ile işbirliği içinde gerçekleştirilecek.

Falakro kayak merkezi alınan son kararla Doğu Makedonya Trakya Eyalet Başkanlığı’nın mülkiyetine geçmiş durumda. Gerekli prosedürleri hazırlandığında açılacak ihaleyle kayak merkezi  25-30 yıl süreyle işletmeye hazır olacak.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Doğu Makedonya Trakya'nın Yeni Eyalet Başkanı ve Meclis Üyeleri Yemin Ediyor

Doğu Makedonya Trakya Eyalet yönetimi için önemli gün yaklaşıyor. Doğu Makedonya Trakya’nın Eyaleti’inin yeni başkanı ve eyalet meclis üyeleri için yemin töreni düzenlenecek.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Topsidis: 'Kimse Eyalet Başkan Yardımcılığı Görevinde 5 yıl Sabit Kalmayacak'

Doğu Makedonya Trakya Eyaleti’nin yeni Eyalet Başkanı Hristodulos Topsidis, eyalet yönetiminde kimsenin eyalet başkan yardımcılığı görevinde 5 yıl sabit kalmayacağını söyledi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Hayvan Besicileri'nden Gümülcine'de Eylem

Doğu Makedonya Trakya Eyaleti’ndeki hayvan besicileri içinde bulundukları zor şartları Gümülcine’de bulunan Eyalet Başkanlığı binası önünde protesto ettiler.
Devamını oku...