Isınma yardım paraları ödeniyor: Başvurular ne zaman? - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Isınma yardım paraları ödeniyor: Başvurular ne zaman?

Yunanistan’da Kamu Gelirleri Bağımsız Kurumu’nun (AADE) myThermansi ısınma yardımı platformu etkinleştirildi ve 15 Şubat Salı gününe kadar yeni başvurular için açık kalacak.

Daha önceki son başvuru tarihlerini kaçıran ve elbette gerekli kriterlere sahip olan ailelerin başvuru hakkına sahip olduğu belirtiliyor.

Ayrıca bu yıl gelir ve mülk limitleri arttığı için daha fazla aile bu yardımdan faydalanacak.

Ödeme tarihleri ise şöyle sıralanıyor:

  • 31 Ocak’a kadar kesilen faturaları 15 Şubat’a kadar platforma bildirmiş olanlar; 28 Şubat’a kadar paraları hesaplarında görecekler
  • 31 Mart’a kadar kesilen faturaları 15 Nisan’a kadar platforma bildirmiş olanlar; 29 Nisan’a kadar paraları hesaplarında görecekler
  • Doğalgaz içinse 1.10.21 – 31.3.22 tarihleri arasında kesilen faturalar 31 Mayıs’a kadar platforma bildirilecek ve paraları 15 Haziran’a kadar hesaplarında görecekler
  • Odun, biyokütle-peletler, bölgesel ısıtma yoluyla termal enerji için son başvuru tarihi 15 Nisan olmakla birlikte, ödeme belgelerin tescil tarihine göre yapılacak.

Isınma yardımının miktarı minimum 100 evro ve maksimum 750 evro olarak belirlenmiş durumda.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Journalist and Editor of Azınlıkça
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Avrupa Parlamentosu Seçimleri Yaklaşırken Anket Sonuçları Yayınlandı

Yunanistan’da Avrupa Parlamentosu seçimleri öncesinde yapılan kamuoyu araştırmaları, siyasi partiler arasındaki rekabetin son durumunu gözler önüne serdi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Emekli Maaşları ve Yardım Ödemeleri Yarına Kadar Tamamlanıyor

Yunanistan’da Paskalya öncesi emekli vatandaşların ve yardım hak sahiplerinin gözü kulağı, 26 Nisan Cuma gününe kadar gerçekleştirilecek emekli maaşları ve yardım ödemelerinde.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Vergi Mükelleflerinin Yüzde 40'ı Yoksulluk Sınırında: Gelir Eşitsizliği Alarm Veriyor

Yunanistan Ekonomik ve Endüstriyel Araştırma Enstitüsü (IOBE)’nün 2024 yılının ilk çeyreği için hazırladığı raporda, 2012 ile 2021 yılları arasındaki vergi verilerine dayalı analiz, ülkedeki gelir eşitsizliklerinin arttığını ve önemli bir yoksulluk riskinin varlığını gösteriyor.
Devamını oku...