Bebek arabasını, içinde bebekle birlikte metroda unuttu - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Bebek arabasını, içinde bebekle birlikte metroda unuttu

Görsel arşivden kullanılmıştır

Yunanistan’ın başkenti Atina’nın “Eleftherios Venizelos” Havalimanı’nda her yıl 7-8 bin nesne unutulurken, metro durakları ve yörüngeli vagonlarda yaklaşık 4.500-5.000 civarında nesne unutuluyor.

Konuyla ilgili TA NEA gazetesinin haberinde, bu nesnelerin mevsimlere göre değiştiği vurgulanıyor.

Havaalanında genellikle elektronik cihazlar, cüzdanlar, kıyafetler ve seyahat belgeleri, her zamanki gibi tam da en çok ihtiyaç olduğu anda unutuluyor.

Metro ortamında ise tüm yıl boyunca gözlükler ve anahtarları bırakma eğilimi görülürken, kışın şemsiye, şapka ve eldivenler, yaz aylarında plaj havluları, sırt çantaları, terlikler ve şnorkel ile nefes maskeleri en çok unutulanlar.

Fakat öyle bir örnek de var ki, pes dedirtiyor:

Sintagma metrosunda güvenlik ekipleri, asansörde bir bebek arasına rastlayıp içine baktıklarında, arabanın içinde bir bebeğin mışıl mışıl uyuduğunu fark etmişler.

Acilen tüm hatlarda anons yapılınca, Omonia’ya varmış olan anne aceleyle bebeğini unuttuğunu fark ederek hemen Sintagma’ya dönüp bebeğini almış.

Konuyla ilgili Sabit Taşıma A.Ş. (STASY) Yolcu Hizmetleri Başkanı Haralambos Vlahos, ‘Her şey kaybedilebilir ama her şey de bulunabilir’ diyor.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Biden: ABD Ve Yunanistan Arasındaki İttifak Her Zamankinden Daha Güçlü

ABD Başkanı Joe Biden, Yunanistan Bağımsızlık Günü dolayısıyla yayımladığı bir mesajda, ABD ve Yunanistan arasındaki ittifakın her zamankinden daha güçlü olduğunu belirtti.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da İlaç Kıtlığı: EOF, 233 İlaçta Eksiklik Bildirdi

Yunanistan Ulusal İlaç Örgütü (EOF), sağlık sektörünü alarm durumuna geçiren bir açıklama yaparak, ülkede 233 ilacın kıtlığının yaşandığını duyurdu.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Akaryakıt Fiyatlarında Yükseliş: Kurşunsuz Benzin 2 Evroya Yaklaşıyor

Yunanistan’da akaryakıt fiyatlarındaki artış trendi devam ediyor. Attika Petrol Perakendecileri – Akaryakıt Bayileri Birliği Başkanı’nın açıklamalarına göre, kurşunsuz benzinin litre fiyatının çok yakın bir zamanda 2 Evro’ya ulaşması bekleniyor.
Devamını oku...