Okul ve çocuk parklarında kameralara Yargı engeli - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Okul ve çocuk parklarında kameralara Yargı engeli

Yunanistan Kişisel Verileri Koruma Kurumu, başkent Atina’nın Pallini Belediyesi’nde okul ve çocuk parklarına güvenlik kameraları konmasının yasal olmadığını bildirdi.

Öğrenci velilerinin ve Belediye’deki muhalefet listelerinin şikayetlerini inceleyen Kurum, Belediye yönetimi tarafından alınan kamerayla denetleme kararının yasalara uygun olmadığını duyurdu.

Kurum ayrıca Belediye’den 3 aylık süre içerisinde (31 Mart Perşembe gününe kadar) veri koruma konusunda Etki Değerlendirmesi raporu sunmasını istesdi.

Belediye, okulun kapalı olduğu saatlerde (22:30 – 07:00 arası) olası yağma olaylarına karşı böyle bir karar aldığını belirtmişti.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Journalist and Editor of Azınlıkça
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Avrupa Parlamentosu Seçimleri Yaklaşırken Anket Sonuçları Yayınlandı

Yunanistan’da Avrupa Parlamentosu seçimleri öncesinde yapılan kamuoyu araştırmaları, siyasi partiler arasındaki rekabetin son durumunu gözler önüne serdi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Emekli Maaşları ve Yardım Ödemeleri Yarına Kadar Tamamlanıyor

Yunanistan’da Paskalya öncesi emekli vatandaşların ve yardım hak sahiplerinin gözü kulağı, 26 Nisan Cuma gününe kadar gerçekleştirilecek emekli maaşları ve yardım ödemelerinde.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Vergi Mükelleflerinin Yüzde 40'ı Yoksulluk Sınırında: Gelir Eşitsizliği Alarm Veriyor

Yunanistan Ekonomik ve Endüstriyel Araştırma Enstitüsü (IOBE)’nün 2024 yılının ilk çeyreği için hazırladığı raporda, 2012 ile 2021 yılları arasındaki vergi verilerine dayalı analiz, ülkedeki gelir eşitsizliklerinin arttığını ve önemli bir yoksulluk riskinin varlığını gösteriyor.
Devamını oku...