Hüseyin Esat Trakya Tûtûn Üreticileri Kooperatifi Başkanlığı görevini bıraktı - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Hüseyin Esat Trakya Tûtûn Üreticileri Kooperatifi Başkanlığı görevini bıraktı

Trakya Tûtûn Üreticileri Kooperatifi Başkanı Hüseyin Esat, 2010 yılından beti sürdürdüğü başkanlık görevine veda etme kararı aldığını açıkladı.

Geçtİğimiz günlerde Yunanistan Merkezi Tûtûn Kooperatifleri Birliği KAPNİKİ Başkanı seçilen Hüseyin Esat, aynı anda iki başkanlık görevini yürütmenin zor olduğunu ve bu yüzden ayrılma kararı aldığını belirtti.

KAPNİKİ Başkanı olarak yoğun çalışmalarına aralıksız devam edeceğini söyleyen Hüseyin Esat, Trakya Tûtûn Üreticileri Kooperatifi’nde başkanlık için bir aday açıklamayacağını belirtti.

Seçim nasıl olacak?

Kooperatif Başkanı, asıl seçim süresi gelmediği için mevcut 7 kişilik yönetim kurulu arasından seçilecek. Hüseyin Esat başkanlığı bıraksa da yönetim kurulu üyesi olmaya devam edecek. Asıl seçimler ise Nisan ayında veya 2022 yılının sonunda yapılacak.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Hüseyin Esat: Üreticilerimizin desteklenmesi için mücadelemiz devam edecek

Trakya Tûtûn Üreticileri Kooperatifi ve Yunanistan Merkezi Tûtûn Kooperatifleri Birliği Başkanı Hüseyin Esat yayınladığı açıklamayla mücadelelerin devam edeceğini söyledi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Tûtûn üreticilerine Bakan ile görüşme sözü verdi

Trakya Tûtûn Üreticileri Kooperatifi Başkanı Hüseyin Esat kendisini ziyarete gelen ND Partisi Rodop Milletvekili Evripidis Stilyanidis ile tûtûncülerin sorunlarını görüştü.
Devamını oku...