Doktora aşıyı ceketine yapması için para vermiş - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Doktora aşıyı ceketine yapması için para vermiş

Yunanistan’ın Patra şehrinde aşı karşıtlarının aşı sertifikası alabilmek için doktora rüşvet verdikleri ve doktorun aşıyı ceketlerine yaparak kendilerini ‘aşılandı’ diye kayda geçirdikleri iddia edildi.

Şehrin ünlü bir kadın kuaförüyle tanınmış bir esnafının, radikal aşı karşıtı olmalarına ve sosyal medya hesaplarında sürekli aşı karşıtı paylaşımlar yapmalarına rağmen aşı sertifikaları almaları, çevrelerindekilerin dikkatini çekti.

Esnaf olan aşı karşıtının, yakınlarına Patra’daki bir Aşı Merkezi’nde doktorla anlaştığını ve 200 evro karşılığında aşıyı çeketine yaparak kendisini sisteme aşılı olarak geçirdiğini söylediği belirtiliyor.

‘Dört kişi için 650 evro ödedim. Kayınvalidem ilk dozu yaptırdığı için, onun için 50 evro ödeyerek onu ikinci dozdan kurtardım’ dediği belirtilen esnafın iddiaları sonrasında, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı kaydedildi.

Hatırlanacağı üzere, sahte aşı sertifikalarıyla ilgili benzer bir skandal, geçmişde, Kardiça’daki bir sağlık ocağında da yaşanmıştı.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Journalist and Editor of Azınlıkça
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Dünyanın En Kısa 5 Uçuşu: Aralarında Yunanistan Var

En kısa uçuşlar arasında yer alan Yunanistan’daki Karpathos ile Kasos arasındaki uçuş, Ege’nin turkuaz suları üzerinden geçerek sizi büyüleyecek.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Avrupa Parlamentosu Seçimleri Yaklaşırken Anket Sonuçları Yayınlandı

Yunanistan’da Avrupa Parlamentosu seçimleri öncesinde yapılan kamuoyu araştırmaları, siyasi partiler arasındaki rekabetin son durumunu gözler önüne serdi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Emekli Maaşları ve Yardım Ödemeleri Yarına Kadar Tamamlanıyor

Yunanistan’da Paskalya öncesi emekli vatandaşların ve yardım hak sahiplerinin gözü kulağı, 26 Nisan Cuma gününe kadar gerçekleştirilecek emekli maaşları ve yardım ödemelerinde.
Devamını oku...