Selanik’te çavuş, banka memuresinin üstüne tükürdü - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Selanik’te çavuş, banka memuresinin üstüne tükürdü

Selanik şehrindeki bir banka şubesinde beklenmedik olaylar yaşandı. 40 yaşındaki ordu mensubu çavuş, banka çalışanına sebepsiz yere tükürdü.

Yaptığı çirkin davranış nedeniyle yoğun tepki alan çavuş çareyi kaçmakta bulsa da yakalanmaktan kurtulamadı. Tutuklanan çavuş askeri mahkemeye çıkarılacak.

Selanik’teki bir bankası şubesinde 40 yaşındaki adam işlem yapmak için içeri girdi. Banka memuruna girişte aşı sertifikası veya Kovid-19 hastalığı geçirdiğine dair evrak göstermeyi reddeden adam acil çıkış kapısına yöneldi.

Banka çalışanları Acil Çıkış kapısında alarm sistemi olduğu için çıkmamasını söyleyince, 40 yaşındaki adam sinirli şekilde tepki göstermeye başladı. 

Kendisini uyaran banka memuresine “benimle böyle konuşamazsın” diyerek elini kaldıran çavuşa bankadaki diğer müşteriler müdahale etti. Bunun üzerine iyice kontrolünü kaybeden 40 yaşındaki çavuş maskesini çıkardı ve müşterilerin şaşkın gözleri önünde banka memuresinin boynuna ve bluzuna tükürdü. 

Akabinde olay mahallinden koşarak kaçmaya çalışan çavuşu kovalayan dört adam, 100 metre uzakta yakalamayı başardılar.

Üstüne tükürülen banka memuresi, koronavirüse yakalanıp hastalanmadığını söylemesi için çavuşa sorular yöneltirken ne yapacağını bilmiyordu.

Alındığı karakolda 40 yaşındaki adamın orduda çavuş olarak görev yaptığı ortaya çıktı. 

Adam hakkında banka yetkilileri suç duyurusunda bulunarak şikayetçi olurken 40 yaşındaki çavuş tutuklandı. Duruma müdahale eden askeri savcı, Askeri Mahkemede dava görülene kadar çavuşun tutuklu bekletilmesine hükmetti.

Öte yandan bankada inceleme yapan polis, çavuşun panik halinde bıraktığı eşyaları arasında, göstermeyi reddetmesine rağmen aşı sertifikası olduğunu tespit etti. Selanik’teki banka müşterileri ve çalışanlarını üzen ve sebepsiz yere çılgın davranışlar gösteren adamın akıl ve ruh sağlığı kontrol edilecek.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Gümülcine - Selanik Otoban Ücretlerinde Büyük Zamlar: 20 Evro Gidiş Geliş!

Egnatia Otobanı üzerinde yapılan yeni düzenlemelerle, Gümülcine – Selanik arası ve tersi güzergah için geçiş ücretlerinde önemli oranda artışlar yaşanıyor.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Selanik'te Anneden Oğluna Yaşam Bağışı: Bir Böbrek, Yeniden Doğuşun Hikayesi

Selanik’te, Dünya Kadınlar Günü’nün hemen ardından gerçekleşen dokunaklı bir olay, annelerin çocukları için neleri göze alabileceğinin canlı bir örneğini sergiliyor.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunan Savcılar Birliği'nden Mahkemelere Ek Güvenlik Önlemleri Talebi

Selanik İstinaf Mahkemesi’ne patlayıcı gönderilmesinin ardından, Yunan Savcılar Birliği devlete mahkemelerde güvenliğin artırılması için acil önlemler alınması çağrısında bulundu.
Devamını oku...