Gümülcine'ye yeni huzurevi: Vakıflar İdaresi kararlı - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Gümülcine’ye yeni huzurevi: Vakıflar İdaresi kararlı

Gümülcine (Komotini) Vakıflar İdaresi bölgedeki ihtiyaç sahibi yaşlıların rahat içinde kalan ömürlerini sürdürmeleri ve ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla huzurevi kurma kararı aldı.

Gümülcine ve civar bölgedeki yaşlıların rahat şekilde yaşayabilecekleri ve barınacakları bir huzur evi ihtiyacı uzun zamandır dile getiriliyor. Vatandaşlar tarafından talep edilen huzur evi ihtiyacını Vakıflar İdaresi karşılama kararı verdi.

HUZUR EVİ PROJESİNDE KARARLIYIZ

Selim İsa başkanlığındaki Gümülcine Vakıflar İdaresi yönetiminin söz konusu huzurevinin inşası ve faaliyeti için projenin hazırlanma aşamasında olduğu duyuruldu.

Vakıflar İdaresi’nden yapılan açıklamada, huzurevinin gerçekten bakıma muhtaç insanlarımıza hizmet vereceği vurgulanıyor.

Vakıflar İdaresi projede kararlı olduklarını ve kendilerine bu soruna el attıkları için yoğun tebrik geldiğini kaydediyorlar.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Gümülcine Vakıflar İdaresi'nden Yassıköy Sağlık Merkezi'ne Anlamlı Destek

Gümülcine Vakıflar İdaresi, sağlık hizmetlerinin ön cephesinde önemli bir katkıda bulunarak, 6 Mart Çarşamba günü Yassıköy Sağlık Merkezi’ne iki adet tekerlekli sandalye bağışında bulundu.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Eleni Paraskeveidou-Cevelekidu'nun Yeni Noterlik Ofisi Kapılarını Açtı

Gümülcine’nin (Komotini) merkez bölgesinde yer alan ve noter işlemlerine modern bir soluk getiren Eleni Paraskeveidou-Cevelekidu Noterlik Ofisi, geçtiğimiz Cuma günü düzenlenen açılış töreniyle hizmete girdi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Gümülcine'de 2'inci Azınlık İlkokulu'na Güneş Enerjisi Panelleri Konuldu

Gümülcine’deki azınlık okullarında çevreci ve sürdürülebilir enerji kullanımını teşvik etmek amacıyla güneş enerji panelleri konulmasına Vakıflar İdaresi öncülüğünde devam ediliyor.
Devamını oku...