Batı Trakya’da sessizlik saatinde müzik çalmaktan gözaltı - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Batı Trakya’da sessizlik saatinde müzik çalmaktan gözaltı

Batı Trakya’nın Dedeağaç (Alexandroupolis) kentinde ik işletme sorumlusu, sessizlik saatinde huzuru bozmaktan gözaltına alındılar.

Dedeağaç’ta 30 Ekim Cumartesi günü bir mağazanın sahibi ve başka bir mağazanın geçici yöneticisi olduğu olduğu belirtilen şahıs Dedeağaç Polis Departmanı polisleri tarafından gözaltına alındı.

İki sorumlu, yürürlükte olan geçerli düzenlemeleri ihlal ederek, izin verilen maksimum sınırdan daha yüksek ses seviyesinde bir amplifikatöre ve hoparlörlere bağlı bir stereo üniteden gece müzik yayını yaptıkları hakkında tutanak tutularak gözaltına alındılar.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Kurcalı Köyünde Trajik Yangın: Hayatını Kaybetti

Batı Trakya’da Rodop ilindeki Kozlukebir Belediyesi’ne bağlı Kurcalı köyünde, meydana gelen ve yürekleri sızlatan olay, derin üzüntüye neden oldu.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan Dışişleri Bakanı Gerapetritis'ten Çağrı: 'Türkiye İle Konuşmak Zorundayız. Her Zaman Silah Zoruyla Hareket Edemeyiz'

Yunanistan Dışişleri Bakanı Yorgos Gerapetritis, “Türkiye ile konuşmak zorundayız. Her zaman silah zoruyla hareket edemeyiz” ifadelerini kullandı.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Dedeağaç'ta Trajik İş Kazası: Merdivenden Düşerek Yaşamını Yitirdi

Dedeağaç’ta yürekleri sızlatan bir iş kazası meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir catering işletmesinde çalışan 54 yaşındaki adam, Çarşamba günü öğleden sonra gerçekleşen talihsiz olay sonucu hayatını kaybetti.
Devamını oku...