14 yaşındaki kız kayboldu: Görenler haber versin - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

14 yaşındaki kız kayboldu: Görenler haber versin

14 yaşındaki Ioanna Ekaterini geçen pazartesi gününden beri kayıp. Küçük kız öğleden sonra Korydallos bölgesinde kayboldu.

Yunanistan’ın Attika Bölgesi’ne bulunan Koridallos bölgesinde kaybolan 14 yaşındaki İoanna Ekaterini P. adlı kız çocuğunu için Çocuğun Gülümsemesi Vakfı kayıp ilanı yayınladı.

14 yaşındaki Ioanna-Aikaterini P.’nin kaybolduğu hakkında 19 Ekim Salı günü bilgilendirilen Çocuğun Gülümsemesi Vakfı, ailesinin isteği üzerine ve çocuğun hayatını tehlikeye atan sebepler olduğu için kayıp ilanı yayınladı.

İoanna Aikaterini P. 1.59 m boyunda, zayıf, siyah saçlı ve kahverengi gözlüdür. Kaybolduğu gün gri tayt, lacivert bir hırka ve beyaz spor ayakkabı giyiyordu.

Küçük kız hakkında herhangi bir bilgisi olan veya görenlerin, 100 telefon numarasıyla veya ”Çocuğun Gülümsemesi Vakfı” ile veya kayıp çocuklar için Avrupa hattı olan 116000 telefon numarasından ve ülkedeki tüm polis karakollarından iletişime geçebilirler.

Öte yandan kayıp ilanlarıyla ilgili canlı bilgilerin bulunduğu MissingAlertapp uygulamasından “Çocuğun Gülümsemesi Vakfı” ile iletişime geçebilirsiniz. 

Android cep telefonları için http://bit.ly/missing-alert-android buradan ve Apple cep telefonları için buradan http://bit.ly/missing-alert-apple adreslerinden Çocuğun Gülümsemesi Vakfı uygulamasını indirebilirsiniz.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yassıköy'ün Sevimli Dostu 'Kurt' Kayıp!

Yassıköy Belediyesi’ne ait sevilen köpek ‘Kurt’, son 10 gündür kayıp. Sakin mizacı ve insanlarla olan yakın ilişkisiyle tanınan ‘Kurt’, Yassıköy sakinlerinin de sevgilisi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

İskeçe Dağlarında Kaybolan Çift Sağ Salim Bulundu

Livaditis yakınlarındaki İskeçe dağlık bölgesinde kaybolan yaşlı çift, başarılı bir arama operasyonunun ardından bulundu.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

İskeçe'de Endişeli Arayış: 28 Yaşındaki Genç Kasım Ayından Beri Kayıp

İskeçe’den 28 yaşındaki Themistoklis Fridas’ın kaybolması ve bir türlü bulunamaması bölgede endişeye yol açtı.
Devamını oku...