Στην Αθήνα ο Δήμαρχος Κομοτηνής Πετρίδης για τα αδέσποτα - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Στην Αθήνα ο Δήμαρχος Κομοτηνής Πετρίδης για τα αδέσποτα

Στην Αθήνα ο Δήμαρχος Κομοτηνής Πετρίδης για τα αδέσποτα

Στην Αθήνα βρίσκεται σήμερα Σάββατο 6 Μαΐου ο Δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γιώργος Πετρίδης, ο οποίος θα παρακολουθήσει την Α΄ πανελλαδική Συνάντηση Δήμων και Φιλοζωικών Οργανισμών «Για μια Ελλάδα χωρίς αδέσποτα. Χαράσσουμε και απαιτούμε εθνική πολιτική και σχεδιασμό για τα Ζώα» που οργανώνουν η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδα, η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδας και η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία.

Μέσα από αυτή την Συνάντηση, η οποία συγκεντρώνει τους περισσότερους ενδιαφερόμενους, ελπίζει πως θα αναδειχθούν πρωτοβουλίες και θα προταθούν λύσεις για το θέμα, το οποίο πλήττει τόσο την πόλη μας αλλά και πόλεις σε όλη την Ελλάδα, και έχει φτάσει σε σημείο να απαιτεί άμεσα λύση, μιας και υπάρχει προγραμματισμένη συμμετοχή από πλευράς και τον εμπλεκόμενων υπουργείων.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα παραδείγματα διαχείρισης των αδέσποτων σε ξένες χώρες ( Βέλγιο και Γερμανία) ενώ εισαγγελείς θα μιλήσουν για τη νομοθεσία και τις υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτή για τους Δήμους, και Πράξεις και παραλείψεις που έχουν παρατηρηθεί. – Παρατηρητής

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et