Δημιουργείται πάρκο σκύλων στην Αλεξανδρούπολη - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Δημιουργείται πάρκο σκύλων στην Αλεξανδρούπολη

Δημιουργείται πάρκο σκύλων στην Αλεξανδρούπολη

Τη δημιουργία “πάρκου σκύλων” πρότεινε η δημοτική αρχή στο δημοτικό συμβούλιο Αλεξανδρούπολης, στη χθεσινή συνεδρίασή του. Ένα θέμα που υπερψηφίστηκε ομόφωνα από όλους τους παρεβρισκομένους.

Το e-evros.gr ήρθε σε επικοινωνία με τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού – Οικισμών και Καθημερινότητας, Γιάννη Βαταμίδη, ο οποίος μας επεσήμανε πως είναι κάτι που λείπει από την πόλη.

Τόνισε πως θα ξεκινήσει η δημιουργία, ενός χώρου 500 τ.μ μέσα στο Πάρκο Αλτιναλμάζη, τις επόμενες εβδομάδες και θα ολοκληρωθεί σε ένα με δύο μήνες αργότερα.

Μέσα στο πάρκο θα δημιουργηθεί και χώρος με παιχνίδια για τα κατοικίδια, ενώ θα τοποθετηθούν και παγκάκια ώστε να μπορούν οι ιδιοκτήτες να απολαύσουν τη βόλτα τους.

Στόχος αυτού του εγχειρήματος είναι να δημιουργηθεί ένας χώρος στον οποίο οι ιδιοκτήτες θα μπορούν να βγάλουν βόλτα τα κατοικίδιά τους, να περάσουν λίγες ώρες ευχάριστα μαζί τους, χωρίς να ενοχλούν τους υπόλοιπους.

Τα έξοδα της δημιουργίας του πάρκου θα τα καλύψει ο δήμος. Να τονίσουμε επίσης πως θα υπάρχουν κανονισμοί οι οποίοι θα είναι αναρτημένοι στην είσοδο του πάρκου. – e-evros.gr

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.