Vassilis Leventis entübe edildi: Önümüzdeki 48 saat kritik - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Vassilis Leventis entübe edildi: Önümüzdeki 48 saat kritik

Vasilis Leventis

EK (Merkez Birliği) Partisi Genel Başkanı Vasilis Leventis’in koronavirüse yakalandığı ve durumunun ağırlaşması nedeniyle Evangelismos hastanesinde yoğun bakım ünitesine kaldırılarak entübe edildiği açıklandı.

Kendisini kötü hissedince koronavirüs testi yaptıran ve sonucu pozitif çıktığı için evinde karantinaya alınan Vasilis Leventis’in durumu ağırlaşınca hastaneye kaldırıldı.

Evangelismos Hastanesi’ndeki tetkiklerde durumunun ağır olduğunu değerlendiren doktorlar, Vasilis Leventis’in yoğun bakım ünitesinde iki saat durduktan sonra entübe edilmesine karar verdiler.

Leventis’in ağır zatürre geçirdiği ve durumunun kritik olduğu kaydedilirken önümüzdeki 48 saatin önemli olduğu bildirildi.

70 yaşındaki Merkez Partisi liderinin koronavirüs aşısı yaptırmadığı kaydediliyor.

1951’de Messina’da doğan Vassilis Leventis, 1984’ten beri siyasetin içinde. Eylül 2015’te EK lideri olarak milletvekili seçilirken Leventis son seçimlerde Merkezler Birliği partisi olarak yüzde 3 barajına takıldı ve meclise giremedi.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Koronaya yakalanan 2 yaşındaki Dedeağaçlı çocuk entübe edildi 

Koronavirüs Kovid-19’u kimi kişilerd daha hafif geçirirken bazıları daha ağır geçiriyor. Dedeğaç’tan koronavirüse yakalanan iki yaşındaki minik yavru kötüleşince Selanik’e sevk edildi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yorgos Trangas’ın durumu kritik

Özgün İnsanlar Hareketi Partis lideri gazeteci Yorgos Trangas’ın durumu ağırlaştı. Entübe edilen Trangas’ın 24 saati kritik geçecek.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Levendis 75 gün sonra taburcu oldu: En az 20 kilo kaybetti

Yunanistan’da Merkez Birliği (Enosi Kendroon) partisi lideri Vasilis Levendis, koronavirüs tedavisi gördüğü Atina’nın Evangelismos Hastanesi’nden taburcu oldu.
Devamını oku...