Selanik’te çalıştığı süpermarketten 32 defa hırsızlık yaptı - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Selanik’te çalıştığı süpermarketten 32 defa hırsızlık yaptı

Selanik’te 55 yaşındaki depo çalışanı çalıştığı süpermarketten tam tamına 32 defa hırsızlık yaparak 12.300 evronun üzerinde para elde etti.

Selanik’te polislerin yaptığı soruşturmada bir süpermarket deposu çalışanının başka iki kişiyle birlikte markete ait başta alkollü içecekler olmak üzere ürün çaldıklarını tespit etti.

Bir süpermarkette depo müdürü olarak çalışan 55 yaşındaki adamın başta alkollü içecek şişeleri olmak üzere çeşitli maddeleri depodan çıkardıktan 63 yaşındaki bir adamın kullandığı araca koydukları ve Selanik’te 67 yaşındaki bir adamın otomobil tamirhanesine götürdüğü kaydedildi.

Oto tamirhanesinde yapılan aramada, marketten çalınan ürünlerin bir kısmı bulunurken, depoda toplam parasal değeri 3.377,69 evro olan ürüne el konuldu.

Soruşturmaya devam edilirken, suç örgütünün söz konusu faaliyet döneminde süpermarketten çaldıkları ürünlerin değerinin 12.300 evroyu aştığı tespit edildi.

Tutuklananlar haklarında yargı süreci başlatıldı.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Gümülcine - Selanik Otoban Ücretlerinde Büyük Zamlar: 20 Evro Gidiş Geliş!

Egnatia Otobanı üzerinde yapılan yeni düzenlemelerle, Gümülcine – Selanik arası ve tersi güzergah için geçiş ücretlerinde önemli oranda artışlar yaşanıyor.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Selanik'te Anneden Oğluna Yaşam Bağışı: Bir Böbrek, Yeniden Doğuşun Hikayesi

Selanik’te, Dünya Kadınlar Günü’nün hemen ardından gerçekleşen dokunaklı bir olay, annelerin çocukları için neleri göze alabileceğinin canlı bir örneğini sergiliyor.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunan Savcılar Birliği'nden Mahkemelere Ek Güvenlik Önlemleri Talebi

Selanik İstinaf Mahkemesi’ne patlayıcı gönderilmesinin ardından, Yunan Savcılar Birliği devlete mahkemelerde güvenliğin artırılması için acil önlemler alınması çağrısında bulundu.
Devamını oku...